Op 29 februari wordt een nieuwe editie van Nacon Connect uitgezonden met nieuwe aankondigingen en info over onder andere Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World en Test Drive Unlimited Solar Crown.

De Franse game-uitgever Nacon is bekend om zijn games en game-accessoires, zoals de Nacon Revolution 5 Pro controller. Nu houdt Nacon op 29 februari een nieuwe editie van Nacon Connect. Deze nieuwe editie van Nacon Connect zal 30 minuten duren en omvat nieuwe video’s van de accessoires die het bedrijf zal uitbrengen, naast games in de genres action-adventure, sport en simulation, inclusief: Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, de nieuwe game die is gebaseerd op de wereld van TerminatorTM, plus enkele andere aankondigingen. De conferentie wordt gevolgd door een post-show, waarin de ontwikkelaars van GreedFall II nieuwe info over deze game zullen delen op hun Twitch-pagina.

Bekijk de Nacon Connect 2024 teaser-trailer

Gamers kunnen aan het eind van de conferentie naar Steam gaan om meer gameplaybeelden van hun favoriete titels te bekijken. Ga op 29 februari om 19.00 uur naar de officiële kanalen van Nacon (o.a. het Nacon YouTube kanaal) om de aankondigingen te volgen.

Vacon Connect 29 februari