Het technologiebedrijf SharkNinja kondigt vandaag liefst 20 nieuwe innovatieve producten aan. Het bedrijf komt ook met Shark’s nieuwe FlexBreeze Fan en ook Ninja’s nieuwe FrostVault Cooler-assortiment.

SharkNinja kondigt vandaag de 2024-productline-up aan met 20 nieuwe producten die in 2024 de Europese markt betreden. Daarnaast doet het bedrijf zijn eerste Europese intrede in nieuwe productcategorieën met de introductie van Shark’s nieuwe FlexBreeze Fan, evenals Ninja’s nieuwe FrostVault Cooler-assortiment.

Shark Clean, Shark Beauty, Ninja Kitchen en Ninja Outdoor
In 2024 zullen de vier verschillende merken Shark Clean, Shark Beauty, Ninja Kitchen en Ninja Outdoor 20 nieuwe producten uitbrengen op de Europese markt. Zo plant het bedrijf met zijn nieuwe Shark FlexBreeze Fan om een nieuwe categorie buitenkoeling te lanceren – inspelende op de consumentenbehoefte om meer tijd buiten door te brengen. Ook introductuceert het het Ninja FrostVault Cooler-assortiment, en introduceert het binnen de categorie luchtzuivering de nieuwe NeverChange (tot max. 5 jaar*) luchtreinigers in heel Europa. Bovendien heeft het bedrijf de best verkochte heteluchtfriteuse van het VK geüpgraded tot de nieuwe reeks Double Stack Airfryers, die het dubbele aantal voedsel bereiden zonder kostbare aanrechtruimte in beslag te nemen.

Zeven nieuwe Shark-producten
Al met al kondigt SharkNinja zeven nieuwe Shark-producten aan die dit jaar in Europa worden gelanceerd. Ook breidt het bedrijf zijn huishoudelijke omgeving en het robot-, nat- en droogassortiment uit en verwelkomt het een nieuwe toevoeging aan het haarverzorgingsassortiment.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Shark Clean

Nieuwe toevoegingen aan het Shark Clean-assortiment zorgen voor vlekkeloze huizen, waaronder:
• Shark Matrix Robot, een krachtig reinigingsapparaat dat indrukwekkende zuigkracht en sonisch dweilen combineert;
• Shark StainStriker Pet Stain & Spot Cleaner, een lichtgewicht die vlekken en geuren onmiddellijk verwijdert met 20x meer vlekslagkracht;
• Shark HydroVac, een drie-in-één reiniger voor harde vloeren die stofzuigt, dweilt en zichzelf reinigt;
• Shark Steam & Scrub mop met Steam Blaster-technologie.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Shark Robot

Shark Beauty introduceert zijn Shark SmoothStyle in Europa. De populaire haartool is ontworpen om het haar in model te brengen en glad te strijken met behulp van geavanceerde verwarmde kamtechnologie.

13 nieuwe Ninja-producten
SharkNinja bevestigt ook dat Ninja in 2024 13 nieuwe producten zal introduceren om zijn assortiment uit te breiden. Ninja Outdoor introduceert:
• Ninja Woodfire Pro Connect XL Electric BBQ Grill & Smoker, volgens het bedrijf de meest geavanceerde grill en buitenroker;
• Ninja PROCHEF Connected Thermometer, een nieuw slim culinair hulpmiddel dat is ingesteld om de kookervaring te vergemakkelijken en keer op keer perfecte resultaten te leveren.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

SharkNinja

Ninja Kitchen
Het Ninja Kitchen-assortiment breidt ook uit in 2024, waaronder:
• Ninja CREAMi DELUXE Ice Cream & Frozen Drink Maker, een nieuw baanbrekend CREAMi-model voor consumenten met vier nieuwe functies – de opvolger van de Ninja CREAMi die viraal ging op TikTok;
• Ninja Ceramic Cookware-assortiment, dat langdurige anti-aanbakprestaties biedt;
• Ninja Detect Duo Power Blender Pro, de slimste blender tot nu toe in Europa;
• Ninja Combi Multi-Cooker, Oven & Air Fryer, ter uitbreiding van zijn snelkookassortiment.

*NeverChange-filtratie: HEPA-filtratie die tot 5 jaar niet hoeft te worden vervangen

SharkNinja Shark BreezeFan