In 2022 heeft Apple de iPad Air 5 gelanceerd. De iPad Air 5 is de opvolger van de iPad Air 4 welke ook erg populair was. De iPad Air 5 is momenteel een van de meest verkochte iPads, dit is niet voor niets. Het prachtige 10,9-inch scherm is in combinatie met de razendsnelle M1 chipset de perfecte combinatie voor dagelijks gebruik. Het maakt niet uit of je de tablet privé of zakelijk wilt gebruiken, de tablet kan alles aan. Sinds vorige maand kan Partly deze tablet in grote aantallen leveren aan de Nederlandse markt!

Zowel prive of zakelijk interessant

De iPad Air 5 is een goed voorbeeld van een tablet die zowel goed privé te gebruiken is als zakelijk. Dit komt door het grote scherm en de snelle chipset welke zeker met een goed toetsenbord een perfecte tablet is voor intensief gebruik. Wanneer je veel onderweg bent en niet teveel gewicht wilt meenemen is een goede iPad een uitstekend alternatief voor een laptop.

In welke kleuren is de iPad Air 5 leverbaar?

Apple heeft er bij deze tablet voor gekozen om te lanceren met een flink kleurenpallet. Zo is de iPad Air 4 leverbaar in 5 verschillende kleuren: spacegrijs, sterrenlicht, roze, blauw en paars. De meest verkochte opslagcapaciteit is 64GB, daarnaast is er ook een 256GB variant.

Waarom kiezen voor een refurbished iPad?

Dagelijks worden er enorm veel nieuwe iPads verkocht. Toch is er een beweging gaande die ervoor zorgt dat er meer en meer refurbished apparaten worden verkocht. In het begin waren dit vooral refurbished iPhones, tegenwoordig breidt dit langzaam uit naar tablets en Smartwatches. De vraag naar refurbished iPads explodeert. Partly merkt dat de verkoop van refurbished iPads erg toeneemt. De grote prijsbesparing zien zij als een groot voordeel ten opzichte van een nieuwe variant. Door voor een refurbished iPad te kiezen kan je al snel meer dan honderd euro besparen en niets inleveren op de kwaliteit. Tel daarbij ook het duurzaamheidsaspect op wat steeds belangrijker wordt en dan is de grote groei eenvoudig te verklaren. Goed om te weten is dat de garantie op refurbished apparaten in de meeste gevallen niet onder doet dan die van nieuwe apparaten, zo geven de meeste refurbished leveranciers maar liefst 2 jaar garantie en dat is langer dan bij Apple zelf.

Heb je nog een oude iPad liggen?

Bij het kopen van een nieuwe of refurbished iPad is het heel normaal om de oude te bewaren. De meeste mensen doen dit omdat zij bijvoorbeeld bang zijn dat de nieuwe kapot gaat. Er wordt dan vaak gedacht dat het bewaren van de iPad handig kan zijn als back-up. In de praktijk merken we dat je de nieuwe altijd laat repareren. In veel gevallen zitten er qua specificaties grote verschillen tussen en willen mensen niet meer terug naar de “oude”. Daarnaast is in het de keukenla leggen van een apparaat met een accu ook niet goed, de accu gaat erg snel achteruit wanneer deze niet meer wordt gebruikt. Verkoop of geef je oude tablet daarom weg zodat ook die weer een tweede leven krijgt en niet op de afvalberg belandt!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Partly

ipad air 5 partly 1