De Huawei FreeClip zijn open-ears, modieus, hebben een uniek ontwerp, lange batterijduur en opvallende technologieën. Wat dat allemaal inhoudt, lees je in dit artikel.

Huawei heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwste TWS-audioproductreeks met de Huawei FreeClip. Deze combineert een C-bridge Design, open-ear audio met Smart Wear Detection-technologie en een lange batterijduur en moet een gebruikers een veelzijdig alternatief bieden voor in-ear oordopjes.

C-bridge Design voor draagcomfort
Om open-ear TWS-oordopjes te creëren die comfort en stijl bieden, heeft Huawei gekozen voor een optimale ergonomische pasvorm. De Comfort Bean, Acoustic Ball en C-bridge Design zorgen voor een veilige ergonomische pasvorm met adaptieve sensoren en verminderen de spanning op het kraakbeen. Huawei FreeClip biedt 8 uur luisterplezier of tot 36 uur met de oplaadcase.
Het innovatieve open-ear clip-ontwerp zorgt voor een hoogdraagcomfort en behoudt omgevingsbewustzijn. De IP54-classificatie voor water-, stof- en zweetbestendigheid maakt het heel geschikt voor fysieke activiteiten. En de geluiddempende buis helpt windgeluid te onderdrukken.

Slimme Smart Wear Detection-technologie
De Huawei FreeClip introduceert 's werelds eerste open-ear ontwerp oordopjes die geen onderscheid maken tussen linker- en rechteroren. Smart Wear Detection past zich aan aan het comfort en gemak van de gebruiker, wat resulteert in een intuïtievere ervaring. Batterijoptimalisatie en langer gebruik worden mogelijk gemaakt door de verwisselbare oordopjes.

Open-ear Listening met Reverse Sound Waves System
De Open-ear Listening-technologie van de Huawei FreeClip maakt gebruik van de Dual Magnetic Circuit Moving Coil Unit en Reverse Sound Waves System voor verbeterde audiokwaliteit en voorkomen geluidslekkage. De dubbele driver-unit magneet zorgt voor krachtige geluidsproductie, terwijl het Reverse Sound Waves System intelligente volumeregeling biedt en geluidslekkage effectief vermindert.

Prijs en beschikbaarheid
De Huawei FreeClip is in Nederland nu exclusief online verkrijgbaar bij de Huawei Store tegen een prijs van € 199,99. Voor meer details zie https://consumer.Huawei.com/nl/headphones/freeclip/

HUAWEI FreeClip 1