Tijdens CES 2024 heeft Jabra een reeks updates voor de nieuwste True Wireless-oordopjes Elite 8 Active en Elite 10 onthuld. Zo komt er een nieuw algoritme voor krachtige Active Noise Cancelling (ANC), duidelijke gesprekken en een beter bewustzijn van de omgeving met HearThrough.

Jabra is actief op het gebied van audio-, video- en samenwerkingsoplossingen en onderdeel van de GN Groep die meer dan 7.500 mensen in dienst heeft en actief is in 100 landen. Tijdens de techbeurs CES in Las Vegas onthulde een reeks updates voor de nieuwste True Wireless-oordopjes, de Elite 8 Active (€ 199,-) en Elite 10 (€ 249,-), die de gebruikerservaring nog verder verbeteren. 

Verbeterde interactie en nieuwe algoritmes
De eerste updates zijn in januari beschikbaar. Vanaf dat moment bevatten de oordopjes een gemakkelijke aan- en uitknop voor Adaptive ANC, HearThrough- en Sidetone-functies, met nieuwe voice tone prompts. Dit maakt nog betere interactie mogelijk en stelt gebruikers in staat om hun oordopjes aan te passen naar individuele voorkeuren. Gebruikers kunnen ook de apparaatnaam van hun oordopjes aanpassen.
In maart kunnen gebruikers een optimalisatie verwachten van de gesprekshelderheid voor de Elite 10 in drukke omgevingen zoals kantoren, restaurants en drukke straten. Jabra’s nieuwste algoritme voor ruisonderdrukking identificeert en filtert achtergrondstemmen, wat ononderbroken gesprekken garandeert. Jabra’s verbeteringen aan de Adaptive ANC op de Elite 8 Active in combinatie met HearThrough zijn nog effectiever als het hard waait. Dit komt door de verbeterde technologie voor windruisdetectie.

Updates uitrol
De updates worden in twee fases uitgerold, de eerste in januari 2024 en de tweede in maart 2024. Dit gebeurt via de app Sound+ via een draadloze update zonder extra kosten, zodat de updates beschikbaar zijn voor bestaande en nieuwe gebruikers.

Jabra Elite 8A Range Navy DarkGrey Black Caramel Landscape 1