PC-Active is onlangs zijn nieuwe Instagram-account gestart waarbij je ook elke week mooie prijzen kunt winnen. Doe mee met de nieuwste weggeefactie en maak kans op de Logitech MX Keys toetsenbord én de Logitech MX Master 3S muis ter waarde van € 248,99.

Op www.pcactive.nl vind je elke dag de nieuwste gadgets en reviews, handige tips en trucs en workshops. PC-Active start nu weer een winactie en wel een wekelijkse weggeefactie; doe hier ook aan mee en maak kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van het Instagram-account van PC-Active: @pcactiveofficial. Dat zijn ditmaal de Logitech MX Keys en MX Master 3S.

Instagram en pcactiveofficial
Wil je deze Logitech MX Keys en MX Master 3S winnen? Zorg en dan voor dat je ons Instagram-account volgt en onze 3 meest recente Instagram-posts liket. Nog geen Instagram-account? Lees in deze workshop hoe je er eentje kunt aanmaken. Via onze Instagram DM (te vinden als je op ons account kijkt en op Bericht klikt) kun je een berichtje achterlaten. Zet in dit bericht dat je meedoet aan de winactie en dan maken wij elke maandag bekend wie er heeft gewonnen. Deze winactie duurt dus een week. Dit keer helaas niet gewonnen? Geen zorgen, want we houden tot het einde van het jaar elke week een winactie. Volgen kan via deze link: https://www.instagram.com/pcactiveofficial/

Logitech MX Keys t.w.v. € 119,-
De MX Keys is een toetsenbord dat meer stabiliteit en precisie biedt. De set-up is compatibel met diverse besturingssystemen en apparaten en in de Logi Options+ app zijn aanpasbare functies en app-specifieke aanpassingen mogelijk. Het toetsenbord heeft een normaal formaat met numeriek toetsenblok en pijltjestoetsen en PerfectStroke-toetsen. De MX Keys is voorzien van slimme verlichting en draadloze Logi Bolt-technologie met usb-ontvanger of Bluetooth-connectiviteit. Het toetsenbord heeft een oplaadbare Li-Po-batterij. Het wordt ondersteund door de aanpassingsapp Logi Options+ op Windows en macOS. De afmetingen zijn 131,63 mm x 430,2 mm x 20,5 mm met een gewicht van 810 gram. Het pakket bevat het MX Keys for Business-toetsenbord, Logi Bolt-USB-ontvanger, usb-c-oplaadkabel en handleiding. 

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

logitech mx keys

Logitech MX Master 3S t.w.v.  129,99
De MX Master 3S-muis biedt een stille klikervaring met 90% minder geluid dan zijn voorganger, inclusief een geruisloos elektromagnetisch MagSpeed-scrolwiel dat 1000 regels per seconde kan scrollen. Uitgerust met een 8000 dpi-sensor, werkt de muis op vrijwel elke ondergrond, zelfs glas. Met de Logi Options+ app kunnen gebruikers de muis aanpassen, functies toewijzen, trackingsnelheid instellen en schakelen tussen apparaten. De muis heeft een batterijduur van 70 dagen en biedt ergonomisch comfort met speciale duimknoppen en horizontale navigatie.

mx master 3s for business gallery 1