Eufy Security komt met een nieuwe serie dual-camera's die allemaal gebruikmaken van AI oftewel artifciële intelligentie. Dit merk van Anker Innovations introduceert de draadloze SoloCam S340, de Floodlight Cam E340 en de Indoor Cam S350 die alledrie beschikken over een 360-graden AI-ondersteunde pan- en tilt-camera. Bovendien komt Eufy Security ook met de Video Doorbell E340.

Het bedrijf Anker Innovations heeft 4 merken op het gebied van consumentenelektronica, namelijk Anker, Eufy, Soundcore en Nebula. Op het gebied van Smart Charging verschijnen producten onder de merknaam Anker, m.b.t. Smart Home en Home Security zijn er de eufy smart home-producten en de eufyCam, terwijl Soundcore audioproducten omvat, waaronder hoogwaardige draadloze hoofdtelefoons en slimme luidsprekers. Ten slotte is er ook nebula, een serie draagbare projectoren en thuisprojectoren. Eufy Security komt met een nieuwe serie dual-camera's met zowel een groothoek- als een telelens, waarmee bewaking wordt verbeterd. Daarnaast introduceert deze serie het gepatenteerde AI cross-camera tracking van Eufy Security: een functie die mensen en gebeurtenissen nauwgezet volgt via meerdere apparaten, waarbij één enkele automatisch bewerkte videomelding aan de gebruiker wordt geleverd.

De nieuwe dual-camera-serie van Eufy Security omvat:
• SoloCam S340 - Draadloos en op zonne-energie, met 3K-resolutie en een 360-graden AI-ondersteunde pan- en tilt-camera.
• Floodlight Cam E340 - 3K-camera met 24/7-opname en een 360-graden AI-ondersteunde pan- en tilt-camera
• Indoor Cam S350 - 4K en 8X zoom met een 360-graden AI-ondersteunde pan- en tilt-camera
• Video Doorbell E340 - 2K-camera met nachtzicht in kleur en een speciale tweede 1080p-camera voor AI pakket en menselijke detectie

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Eufy Security solar panel

AI Cross-Camera Tracking maakt van meerdere feeds één videomelding
De nieuwe dual-camera-apparaten van eufy Security introduceren de eerste door AI aangedreven cross-camera tracking in de beveiligingsbranche. Deze technologie synchroniseert naadloos met de HomeBase S380 (HomeBase 3), waardoor de datahub videoclips van meerdere camera's samenvoegt tot één melding. Deze functie gebruikt AI om op verschillende Eufy-apparaten gebeurtenissen en personen te volgen in huizen of bedrijfspanden. Vervolgens worden de video's automatisch samengevoegd en chronologisch geordend tot één clip. Dit biedt een compleet beeld van de beweging en activiteit, zonder blinde vlekken.

Local Edge Security met BionicMind AI en gratis continue opname
Elk dual-camera-apparaat kan eenvoudig worden gekoppeld met Eufy's HomeBase S380 datahub, voor toegang tot uitbreidbare lokale opslag tot 16 TB. Dat is voldoende voor maximaal zes maanden aan continu opgenomen videogegevens, zonder maandelijkse kosten.
De HomeBase S380 maakt gebruik van geavanceerde BionicMind AI machine learning om bekende gezichten, lichaamsvormen en posities te identificeren. Wanneer iemand het gezichtsveld van de camera binnenkomt, worden de gelaatstrekken, het lichaam en de bewegingen geanalyseerd en opgeslagen in de HomeBase S380. De voortdurende informatiestroom verfijnt de analyse waarmee de nauwkeurigheid oploopt tot 99%.
De gezichtsherkenning van BionicMind helpt gebruikers bij het categoriseren van videobeelden uit het verleden door ze te labelen als familieleden, vrienden of frequente bezoekers. Met de samenwerking tussen HomeBase S380, BionicMind en de Eufy Security-app kan het systeem onbekende personen of potentiële indringers onderscheiden en gebruikers onmiddellijk op de hoogte stellen, allemaal via één gebruiksvriendelijke interface.

Aanvullende productspecificaties dual-camera-serie

 

Floodlight Cam E340

Indoor cam S350

SoloCam S340

Video Doorbell E340

Resolutie

Groothoek: 3K

Telefoto: 2K

Groothoek: 4K

Telefoto: 2K

Groothoek: 3K

Telefoto: 2K

Groothoek: 2K

Package: 1080P

Interne opslag

Tot 128 GB microSD

Tot 128 GB microSD

8 GB EMMC

8 GB EMMC

Primaire voedingsbron

100 -240 V AC

5V/2A voeding

Verwijderbaar 2,2 W zonnepaneel

6.500 mAh batterij

Nachtzicht

Kleur & infrarood

Infrarood

Kleur

Kleur

Prijzen en beschikbaarheid
De apparaten zijn verkrijgbaar op eufy.com en Amazon.com en beschikbaar met de volgende adviesprijzen: de Floodlight Cam E340 kost € 229,99, de Indoor Cam S350 heeft een adviesprijs van  € 129,99, de SoloCam S340 kun je kopen voor € 199,99 en de Video Doorbell E340  is beschikbaar voor € 179,99.

Indoor Cam S350 1