Anker introduceert nieuwe apparaten voor je smartphone met de nieuwe Anker Nano 30watt-oplader, Anker Nano Powerbank (22,5 watt) en Anker Nano Powerbank (30 watt) die nu te koop zijn.

Tijdens de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn heeft Anker een nieuwe reeks producten uit haar brede merkenportfolio aangekondigd, waaronder Anker Charging, Anker SOLIX, soundcore en eufy Security. Zo zijn nu de Anker Nano 30watt-oplader, Anker Nano Powerbank (22,5 watt) en de Anker Nano Powerbank (30 watt).

Anker Nano 30watt-oplader
De nieuwe, kleurrijke Anker Nano-serie bestaat uit mooie accessoires voor jouw smartphone. Zo laadt de compacte Anker Nano 30watt-oplader betrouwbaar op met 30 watt via de usb-c-poort en is dankzij GaN-technologie efficiënter en compacter dan andere opladers. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Anker Nano Charger white 1

Anker Nano Powerbank 22,5 en 30 watt
Met de Nano-serie introduceert Anker nieuwe powerbanks met een geïntegreerde usb-c-kabel en connector, waarmee gebruikers onderweg kunnen opladen zonder aparte kabel. Alle nieuwe Nano-producten zijn grotendeels gemaakt van milieuvriendelijk, gerecycled plastic. De Anker Nano Powerbank 22,5 watt met ingebouwde usb-c-connector is een powerbank ter grootte van een lippenstift en ontworpen met een opvouwbare, ingebouwde usb-c-poort die gemakkelijk op diverse smartphones kan worden aangesloten. Het ultracompacte ontwerp van dit apparaat maakt het makkelijk draagbaar en biedt een uitgangsvermogen van 22,5 watt met dubbele usb-c Power Delivery, snel opladen en een capaciteit van 5.000 mAh. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Anker Nano Power Bank 22.5W blue 1


De Anker Nano Powerbank 30 watt en ook ingebouwde usb-c-kabel is voor het opladen van smartphones en slimme apparaten, met een uitgang van 30 watt voor het opladen van apparaten en een ingang van 30 W om zichzelf op te laden en bevat een batterij van 10.000 mAh. Gebruikers kunnen het vermogensniveau in de gaten houden met het slimme display en de gebruiksvriendelijke interface, terwijl de slimme temperatuurbewaking oververhitting tijdens het oplaadproces voorkomt. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Anker Nano Power Bank 30W silver

Prijs en beschikbaarheid
De Anker Nano 30watt-oplader is al verkrijgbaar voor € 24,99 op de Anker-website en Amazon. De Anker Nano Powerbank 22,5 watt is ook verkrijgbaar op zowel Amazon als Anker.com en te koop met een adviesprijs van € 29,99, terwijl de Anker Nano Powerbank 30 watt verkrijgbaar is voor € 49,99 op Amazon en Anker.com.