De JBL Soundgear Sense oordopjes zijn de eerste volledig draadloze open-ear earbuds van JBL. Door de JBL OpenSound-technologie met luchtgeleiding blijf je verbonden blijft met de wereld om je heen terwijl je naar je favoriete muziek luistert.

Tijdens de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn introduceerde JBL een aantal nieuwe producten, waaronder de JBL Soundgear Sense oordopjes die volgens JBL een nieuwe standaard voor audiokwaliteit in deze vorm neerzetten. Binnenkort kun je de review verwachten, hieronder lees je alles wat je verder wilt weten.

JBL Soundgear Sense functies
● Bluetooth 5.3 met LE-audio-ondersteuning*
● JBL OpenSound-technologie met 16,2mm drivers
● 4 microfoons voor heldere, duidelijke gesprekken
● Batterijlevensduur tot 24 uur (6 uur in de oortjes plus nog eens 18 uur in de case)
● Snel opladen - een snelle oplaadbeurt van 15 minuten geeft je 4 uur extra muziek
● IP54 zweet-, spat- en stofbestendig
● Hybride ontwerp met optionele nekband
● Aanraakbediening en JBL Headphones App voor personalisatie en EQ-aanpassingen
(* Binnenkort beschikbaar via OTA update)

JBL Soundgear Sense
De JBL Soundgear Sense is voorzien van JBL's Signature Sound-kwaliteit met behoud van een natuurlijke connectie met hun omgeving. De oordopjes beschikken over mooi ontworpen 16,2mm drivers en een basversterkend algoritme bekend van JBL.
Je kunt flexibel de haakvormige oordopjes naar de vorm en maat van jouw oor aanpassen voor het beste draagcomfort. De oortjes met luchtgeleiding zijn ontworpen om dagelijkse routine te verbeteren en rusten comfortabel op de ronding van de oren zonder het gehoorkanaal te hinderen. Het unieke ontwerp en de unieke vorm van de oortjes voorkomen dat het geluid ontsnapt en zorgen ervoor dat de privacy is beschermd. Je zou ze langdurig kunnen dragen, bijvoorbeeld voor buitenactiviteiten en kantoorgebruik en dat zullen we zeker gaan testen.

Comfortabel en connectiviteit
De JBL Soundgear Sense heeft ook een meerpunts connectiviteit voor probleemloze verbindingen met al jouw apparaten. Het schakelen tussen apparaten en steeds opnieuw moeten verbinden behoort dus tot het verleden. Met vier geïntegreerde microfoons levert de JBL Soundgear Sense een goede gesprekskwaliteit, ongeacht de omgeving. De IP54-classificatie integreert in een actieve levensstijl en is bestand tegen zweet, stof en regen. De afneembare nekband biedt extra comfort tijdens intensieve work-outs.
"Functies zoals Ambient Aware zijn zo populair in onze TWS oordopjes dat we dit naar een hoger niveau wilden tillen en een natuurlijk open ontwerp wilden creëren", aldus Carsten Olesen, President Consumer Audio bij HARMAN.

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Soundgear Sense is vanaf 31 augustus 2023 verkrijgbaar in zwart en wit via JBL.nl voor een adviesprijs van€ 149,99 in een verpakking van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met soja-inkt.

JBL Soundgear Sense Lifestyle 1