Samsung lanceert de The Frame-Disney100 Edition ter ere van het 100-jarig jubileum van Disney. Deze gelimiteerde editie van The Frame is verkrijgbaar in het model van 65 inch en heeft een speciale Disney-lijst, 100 speciale kunstwerken uit de Disney-collectie en een op Mickey Mouse geïnspireerde afstandsbediening.

The Frame-Disney100 Edition is een opvallende mix van Samsung-technologie en Disney-creativiteit. Bij het inschakelen van de tv worden kijkers begroet door een Samsung x Disney100-logo op het scherm. De tv is voorzien van een exclusieve omlijsting in de kenmerkende Disney100-kleur – platina zilver metal – en een speciale Disney Edition-afstandsbediening als knipoog naar Disney’s meest geliefde personage, Mickey Mouse. Het is ontworpen om Disney-fans over de hele wereld mee te verblijden [1].

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Samsung The Frame Disney100 Edition

100 Disney-kunstwerken worden meegeleverd met The Frame-Disney100 Edition (© Disney/Pixar. © 2023 MARVEL)

Samsung The Frame - Disney100 Edition
The Frame-Disney100 Edition wordt geleverd met 100 speciale Disney-kunstwerken waar je rechtstreeks toegang tot hebt via de Samsung Art Store. Met content van Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm en National Geographic kunnen Disney-fans een galerij met hun meest geliefde personages en content samenstellen en op hun tv tonen. Met de Art Store van Samsung kun je genieten van prachtig gecureerde collecties van toonaangevende internationale musea zoals het Louvre, Tate en meer, maar ook van kunstenaars als Monet en Van Gogh. Samsung Art Store maakt het heel gemakkelijk om de ervaring van een kunstgalerie thuis te beleven, en deze nieuwe Disney-collectie biedt nog meer magische stukken om uit te kiezen.
“We zijn erg enthousiast over deze unieke editie van The Frame ter ere van het 100-jarig jubileum van Disney,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux “Deze samenwerkingen zijn een spannende manier om de bijzondere kenmerken van The Frame onder de aandacht te brengen. Ze brachten een revolutie teweeg in de manier waarop we onze schermen gebruiken en content consumeren en we hopen dat deze speciale uitvoering van The Frame meer mensen laat genieten van de geweldige kijkervaring die de TV te bieden heeft.”

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

Samsung The Frame Disney100 Edition Mickey Mouse

The Frame-Disney100 Edition met een op Mickey Mouse geïnspireerde SolarCell-afstandsbediening

Samsung The Frame

Het slanke ontwerp en het matte scherm van de Samsung The Frame worden door fans over de hele wereld gezien als een uitstekende aanvulling op huis- en interieurdesigns, terwijl de premium 4K QLED-beeldkwaliteit kunst- en mediaconsumptie nieuw leven inblaast.

Prijs en beschikbaarheid
Ga naar www.samsung.com voor meer informatie over The Frame en om The Frame Disney100 Edition te kopen zolang de voorraad strekt.

[1] The Frame-Disney100 Edition is verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Europa, Korea en Latijns-Amerika.