Apple heeft vandaag de jaarlijkse speciale aanbieding voor studenten in het hoger onderwijs gelanceerd. Tot 23 oktober 2023 ontvangen huidige en nieuwe HBO- en universiteitsstudenten een cadeaubon van maximaal € 150,- bij aankoop van een in aanmerking komende nieuwe Mac of iPad met de onderwijskorting van Apple.

Apple heeft vanaf vandaag een speciale aanbieding voor studenten in hoger onderwijs in petto. Van 13 juli tot 23 oktober 2023 ontvangen huidige en nieuwe HBO- en universiteitsstudenten een cadeaubon van maximaal €150 bij aankoop van een in aanmerking komende nieuwe Mac of iPad met de onderwijskorting van Apple. Bovendien kunnen ze 20% korting krijgen op AppleCare+ om hun aankoop te beschermen. Daarnaast krijgen ze drie maanden gratis Apple Music en Apple TV+, met daarna het studententarief voor beide diensten.

Denk je aan een Mac of een iPad voor je studie?
Het vinden van de juiste computer voor je studie is een grote beslissing, of je nu een student of een ouder bent. Zowel Mac als iPad zijn heel geschikt voor je studie en zullen een goede keuze zijn. Als je wilt weten of een Mac of een iPad het beste bij jou past, moet je nadenken over hoe je graag werkt en voor welke activiteiten je hem wilt gebruiken. Veel leerlingen kiezen ervoor om beide te gebruiken. En met Continuïteit-features op alle apparaten werken ze prima samen met je iPhone, zodat je bijvoorbeeld afbeeldingen en notities op je telefoon kunt kopiëren en in een project op je Mac of iPad kunt plakken.

Korting
Met de onderwijskorting van Apple kun je besparen op je nieuwe Mac of iPad, evenals op belangrijke accessoires en AppleCare+ service en ondersteuning. De onderwijskorting is online en in de winkel beschikbaar. Hieronder staat meer informatie over het aanbod voor hoger onderwijs van dit jaar, beschikbaar in de Education Store van Apple.
Let wel: deze informatie is afkomstig van Apple zelf.

Mac
Mac is ontworpen rond een toetsenbord en trackpad en gemaakt om desktopprogramma’s uit te voeren. Je kunt je studieopstelling ook aanpassen met een externe monitor en andere randapparatuur.

Is de Mac handig voor welk hoofdvak ik ook kies?
De Mac is compatibel met populaire software die je voor je studie gebruikt, waaronder Microsoft 365, Adobe Creative Cloud, Canvas LMS, MATLAB, Mathematica en Google Workspace.

Is de Mac krachtig genoeg om de eisen van een student aan te kunnen?
Elke Mac is krachtig en betrouwbaar, dus je kunt eenvoudig dagelijkse taken uitvoeren, zoals e-mails en quizzen, maar ook veeleisende taken zoals gegevensanalyse of het maken van video’s.

Wat als ik een combinatie van online lessen en lessen op locatie volg?
Elke MacBook en iMac wordt geleverd met een hoogwaardige camera, microfoon, luidsprekers en de nieuwste wifiverbindingsmogelijkheden.

Gaat de batterij langer mee dan de hele schooldag?
Dankzij de goede energie-efficiëntie van Apple silicon houdt de Mac-laptop het vol van je hoorcollege om 8 uur ’s ochtends tot je studiegroep ’s avonds, ongeacht welk model je kiest.*

iPad
De iPad is ontworpen rond een touchscreenervaring en is ontwikkeld om een breed scala aan apps uit te voeren. Hij is ook zeer veelzijdig: voeg Apple Pencil of een toetsenbord toe om je creativiteit en productiviteit te vergroten.

Wat voor soort werk kan ik doen op een iPad?
De iPad biedt je de kracht en flexibiliteit om je grootste projecten en dagelijkse taken aan te kunnen. Dankzij 4K-video-opnamen en een camera met hoge resolutie is de iPad perfect voor multimedia-opdrachten. Voeg Apple Pencil toe om doorzoekbare handgeschreven notities te maken en Magic Keyboard om essays te schrijven.

Is de iPad handig voor mijn hoofdvak?
De iPad is compatibel met toonaangevende apps en de meest voorkomende software die je voor je studie gebruikt, waaronder Microsoft 365, Adobe Creative Cloud, Canvas LMS, Notability, MATLAB, Google Workspace en meer dan een miljoen apps die beschikbaar zijn in de App Store.

Ik heb de hele dag door opeenvolgende hoorcolleges. Gaat de iPad de hele dag mee?
Met een batterij die de hele dag meegaat, kan iPad een drukke planning aan, van je eerste les tot een studiesessie ’s avonds laat.*

Wat als ik zowel online als persoonlijke lessen volg?
Neem deel aan je online lessen wetende dat je iPad beschikt over de nieuwste mogelijkheden qua wifi en mobiele netwerken, ingebouwde microfoons en een geavanceerde camera met Middelpunt voor boeiendere videogesprekken.

Nog een paar dingen die je moet weten
- Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
We ontwerpen elke Mac en iPad (en alle andere Apple producten) om je privacy te beschermen en geven je controle over je gegevens.

- Werken ze voor groepsprojecten?
Samenwerken is eenvoudig met de Mac en iPad. Je groep kan verbinding maken via FaceTime, zelfs als leden Windows of Android gebruiken, bestanden delen met AirDrop en samen in real time Keynote-presentaties bewerken.

- Hoe zit het met de impact op het milieu?
Apple producten zijn ontworpen om onze impact op de planeet te verminderen en tegelijkertijd de prestaties en duurzaamheid te maximaliseren. Dit geldt vanaf fabricage en materialen tot energiezuinigheid en recycleerbaarheid.

- Wat als ik ze laat vallen of simpelweg wat support nodig heb?
Elke Mac en iPad wordt geleverd met een beperkte garantie van één jaar en 90 dagen gratis technische support. Als je AppleCare+ toevoegt, krijg je elke maanden bescherming voor een onbeperkt aantal gevallen van onopzettelijke schade en krijg je prioriteit bij Apple experts via telefoon of chat.

* De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de configuratie en het gebruik. Ga voor meer informatie naar apple.com/nl/batteries

Apple korting onderwijs