Harman Kardon introduceert drie nieuwe high-end luidsprekers. Lees hier meer over de Harman Kardon Aura Studio 4, Harman Kardon Go + Play 3 en Harman Kardon Luna.

Op het Montreux Jazz Festival in Zwitserland heeft Harman Kardon, ter ere van zijn 70ste verjaardag, drie nieuwe luidsprekers geïntroduceerd. De Harman Kardon Aura Studio 4, Harman Kardon Go + Play 3 en Harman Kardon Luna zijn vanaf 15 september beschikbaar via harmankardon.com.

Harman Kardon Aura Studio 4 product

Harman Kardon Aura Studio 4
De Harman Kardon Aura Studio 4 moet de bekende audiokwaliteit van Harman Kardon combineren met een uniek design. De Aura Studio 4 is de nieuwste luidspreker in de iconische Harman Kardon Aura Studio-lijn. De 5,2" omlaag gerichte subwoofer en het brede geluidsveld van de 6-speaker array produceren mooi Harman Kardon-geluid voor dito prestaties met fijne precisie; bovendien moet je moeiteloos kunnen verbinden met twee mobiele apparaten voor draadloze streaming.
De Harman Kardon Aura Studio 4 beschikt over geanimeerde lichtthema's: Polar Light (inspirerend voor verbeelding en fantasie), Universe (ontdek de oneindige ruimte), Rain Drops (rustgevend), Cloud (ontspannend) en Fire (betoverend).
De stof van de luidsprekerfront is geweven van 100% gerecycleerd polyestergaren, al het aluminium is 100% gerecycleerd en de luidsprekerbehuizing is gemaakt van 85% post-consumer gerecycleerd plastic. De luidspreker is ook verpakt in FSC-gecertificeerd papier dat is bedrukt met soja-inkt.
De Harman Kardon Aura Studio 4 is vanaf 15 september verkrijgbaar op harmankardon.com voor € 329,99.

Harman Kardon Go Play 3

 

Harman Kardon Go + Play 3
De Harman Kardon Go + Play 3 draagbare luidspreker levert ook in huis een mooie audio-ervaring. Dankzij de krachtige 3-weg stereodrivers, inclusief een nieuwe zichtbare naar beneden gerichte subwoofer biedt de luidspreker een krachtig, dynamisch ruimtevullend geluid. De speaker is veelzijdig en kan met Bluetooth zowel muziek, podcasts, telefoongesprekken en meer afspelen, met een batterijduur tot 8 uur. Bovendien stemt hij zichzelf automatisch af op zijn nieuwe omgeving voor een geoptimaliseerde geluidservaring.
Deze nieuwe draagbare luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart via harmankardon.com voor € 349,99.

Harman Kardon Luna

Harman Kardon Luna
Harman Kardon introduceert met de Luna bluetooth speaker een nieuwe draagbare luidspreker voorzien van het bekende geluid en een stijlvolle uitstraling dankzij hoogwaardige materialen.
De behuizing van fluweelzachte stof en het geanodiseerde aluminium bovenpaneel zien er niet alleen verfijnd uit, maar voelen prettig aan. Het draagbare, ergonomische design is heel geschikt om de speaker overal mee naartoe te nemen. Dankzij een geavanceerd 2-weg luidsprekersysteem van de compacte Harman Kardon Luna geniet je van gebalanceerd en hoogwaardig geluid. Geavanceerde drivers leveren het heldere Harman Kardon geluid en wil je genieten van een echte stereobeleving, koppel dan twee luidsprekers met elkaar. Dankzij de ingebouwde batterij van de Harman Kardon Luna heb je tot 12 uur luisterplezier. En met zijn IP67 stof- en waterbestendigheid kan de luidspreker regenwater of zelfs een snelle duik in het zwembad weerstaan.
De stof die om de luidspreker heen zit is geweven van 100% gerecycled polyester garen. 85% gerecycled plastic van consumentenafval wordt gebruikt in het frame en het bovenpaneel is gemaakt van 50% gerecycled aluminium. Bovendien wordt het verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt en de batterij is vervangbaar bij aangewezen reparatiecentra.
De nieuwe draagbare luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar in de kleuren Grijs en Zwart in Europa via harmankardon.com voor € 179,99.