De nieuwe Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected is verbonden met de NutriU-app, biedt ruimte voor liefst 7 porties en maakt het je met de automatische kookprogramma's heel gemakkkelijk om te koken voor het hele gezin.

In 2010 kwam Philips met de eerste Airfryer en 13 jaar later verschijnt de Philips Airfryer Combi XXL. Dit model moet zorgen voor een snelle, makkelijke en slimme manier van koken dankzij de connectie met de NutriU-app waarmee je ook inspiratie van over de hele wereld krijgt. Ook beschikt de Philips Airfryer Combi over automatische kookprogramma's, verschillende luchtsnelheden en een geïntegreerde thermometer en word je stap-voor-stap tijdens het koken begeleid met de exacte kookinstellingen voor jouw bereiding. Stress tijdens het koken behoort dus voorgoed tot het verleden dankzij de geconnecteerde automatische kookprogramma's.

Slim koken
Selecteer je gerecht, bepaal hoeveel porties je wil bereiden en de Airfryer Combi doet de rest. De Rapid CombiAir-technologie gebruikt hoge, lage en dynamische luchtsnelheden voor maar liefst 22 kookinstellingen: frituren, braden, grillen, bakken, roerbakken, sauteren, drogen, roosteren, stoven, fermenteren, confituren, langzaam koken, smoren, vacuümgaren, combi-bakken, combi-braden, combi-grillen, eenpansgerechten bereiden, bevroren voedsel bereiden, opwarmen, ontdooien en warm houden. Dankzij de connectie met de NutriU-app past de nieuwe Airfryer Combi zich automatisch aan volgens jouw voorkeuren. ​Met de geïntegreerde voedselthermometer heb je controle tijdens
het bakken en het intuïtieve display zorgt voor een makkelijke bediening bij het allereerste gebruik.
Dankzij de grote capaciteit kun je heerlijk koken voor het hele gezin. XXL staat namelijk voor 7 porties of 2 kilogram (een volledige kip) / 8,3 liter.

NutriU-app
Tijdens het koken kun je rekenen op inspiratie én begeleiding via de NutriU-app voor een grotere variatie gezonde maaltijden voor het hele gezin. heb je een gerecht gekozen in de NutriU-app, dan zorgt de Rapid CombiAir-technologie voor de automatische aanpassing van de bereidingstijd, temperatuur en luchtsnelheid.
En hoe vaker je de Airfryer Combi gebruikt, hoe beter de NutriU-app je kookervaring leert kennen en je recepten aanbeveelt volgens je voorkeuren.

Sneller met minder energie
Ook bij de Airfryer Combi is lucht nog altijd de nieuwe olie. Met de innovatieve heteluchttechnologie garen je maaltijden gegarandeerd gelijkmatig, met een minimale hoeveelheid vet en een maximale smaak. Je kookt dus gezond én gevarieerd, dankzij de app met meer dan 500 recepten van chefs, voedingsdeskundigen en andere Airfryer-gebruikers. In dit XXL toestel maak je bovendien tot 7 porties klaar. Zo kook je anderhalve keer sneller, terwijl je tot wel 60% minder energie verbruikt dan met een traditionele oven.

Reinigen
Naast het koken is ook het reinigen van het toestel eenvoudiger gemaakt met de verbeterde QuickClean. Het innovatieve ontwerp maakt het proper maken van de binnenkant nog makkelijker, terwijl alle uitneembare onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected is verkrijgbaar met een adviesprijs van € 449,99.

Philips Arifryer Combi product 1b