Nu de zomer officieel gestart is, introduceert Samsung met de Samsung Sound Tower een mobiele bluetooth-speaker. De 160W Sound Tower MX-ST40B en de 240W Sound Tower MX-ST50B beschikken beide over een ingebouwde accu, lees hier meer specificaties.

De vaak zogenoemde partyboxen zijn op veel (buiten)feestjes een succesnummer. Merken als JBL en Sony brngen al jaren deze grote bluetooth speakers uit en nu komt dus ook Samsung hiermee.

Samsung Sound Tower
De Samsung Sound Tower is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: de 160W Sound Tower MX-ST40B en de 240W Sound Tower MX-ST50B, beide met ingebouwde accu. Wil je echt helemaal losgaan, dan kun je tot maximaal 10 Samsung Sound Towers synchroniseren in Group Play. De Sound Tower MX-ST40B en de Sound Tower MX-ST50B beschikken over verschillende feestelijke lichteffecten, zoals Party, Ambient, Dance, Thunder Bolt of Star. Met behulp van de speciale app op je telefoon[1] kun je de effecten eenvoudig aanpassen of het licht afstemmen op het ritme van de muziek. Via dezelfde app kun je ook de EQ-instellingen aanpassen en verschillende Sound Modes selecteren, zoals Party, Hiphop of EDM.
Is er geen stroom in de buurt? De MX-ST40B en de MX-ST50B hebben een ingebouwde accu die tot wel 18 uur meegaat, zodat je lekker lang kunt genieten van de muziek en lichteffecten.

Makkelijk verbinden
Verbinden met de Sound Tower vanaf je mobiele apparaat is heel makkelijk. Met Bluetooth Multi Connection kun je twee toestellen tegelijk aansluiten om muziek af te spelen. Je verbindt de Sound Tower bovendien eenvoudig met een tv of projector, zodat die spannende film op groot scherm in de tuin nét wat meeslepender wordt. De Sound Tower versterkt de lage frequenties en de Bass Booster geeft je de extra power die je nodig hebt om de bass te voelen.
De Sound Towers beschikken verder over een geïntegreerde usb-poort, waarmee je eenvoudig een extern apparaat kunt verbinden en worden geleverd met een handige afstandsbediening. Alle Sound Towers hebben een IPX5-certificering[2] waardoor ze straalwaterdicht zijn en je je geen zorgen hoeft te maken over waterdruppels en spetters.

Prijs en beschikbaarheid
De 160W Sound Tower MX-ST40B heeft een adviesprijs van € 399,- en die van de 240W Sound Tower MX-ST50B is € 499,-.

[1] De Samsung Sound Tower App is compatibel met mobiele apparaten met Android OS 6.0 of hoger of iOS 10.0 of hoger.
[2] IP-beschermingsgraad IPX5. Bestand tegen een langdurige waterstraal onder lage druk die door een spuitmond (6,3 mm (0,25 in)) vanuit willekeurige richting op de speaker wordt gericht.

Samsung Sound Tower lifestyle