Van Amazon is nu de Echo Pop Internationale Versie verkrijgbaar op Amazon.nl voor € 54,99. Lees hier meer over dit slimme Alexa-apparaat en hoe internationaal de Echo Pop is.

De Echo Pop Internationale Versie is de nieuwste toevoeging aan de Echo-familie. Hij heeft een geheel nieuwe semi-bolle vorm met een speciaal ontworpen naar voren gerichte directionele luidspreker, die een vol geluid levert. Met een formaat van 99 mm x 83 mm x 91 mm is het een opvallende slimme luidspreker voor kleine ruimtes.

Amazon Echo Pop Internationale Versie
De Echo Pop is bedoeld voor nieuwkomers op het gebied van Alexa, of voor mensen die Alexa in elke ruimte willen brengen, zoals een studentenkamer, appartement of een andere kleine ruimte in huis. Zo kun je Alexa vragen om herinneringen toe te voegen, muziek af te spelen of compatibele smart home lampen en smart plugs aan te sturen. In Nederland kunnen klanten Alexa in het Engels (Verenigd Koninkrijk) gebruiken om toegang krijgen tot lokaal nieuws en radiostations, lokale kennis en een aantal van Alexa's andere populairste functies waaronder alarmen, het weer, herinneringen, Alexa-to-Alexa bellen en meer.
En dat is meteen het grootste minpunt van dit apparaat: in tegenstelling tot bijvoorbeeld de apparaten van Google is de Nederlandse taal niet beschikbaar.

Controle over je privacy en beveiligingsinstellingen
Echo-apparaten bevatten meerdere lagen van privacycontrole. Zo hebben Echo-apparaten een aan-uitknop voor de microfoon en de mogelijkheid om spraakopnames te bekijken en te verwijderen. Om meer te weten te komen over privacy-functies, ga naar http://www.amazon.nl/alexaprivacy.

Duurzaam gebouwd
De Echo Pop Internationale Versie is gemaakt van 100% gerecycled textiel en 80% gerecycled aluminium. De verpakking van het apparaat bestaat voor 99% uit materialen op basis van houtvezels uit verantwoord beheerde bossen of gerecyclede bronnen. Bovendien heeft de Echo Pop een spaarstand om op intelligente wijze energie te besparen tijdens perioden van inactiviteit, wat helpt energie te besparen gedurende de levensduur van het apparaat (afhankelijk van de gebruikersconfiguraties).

Prijzen en beschikbaarheid
Echo Pop Internationale Versie is verkrijgbaar in Antraciet voor € 54,99 via amazon.nl/echopop. Bepaalde Alexa-skills en -functies zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen en talen, kunnen op elk moment worden gewijzigd en vereisen mogelijk aparte abonnementskosten. De Nederlandse taal is niet beschikbaar.

Nightstand 1