Philips Hue komt weer met mooie nieuwe lampen en appfuncties, zoals de nieuwe Philips Hue kogellamp. Daarnaast zijn de Philips Hue Aurelle en Surimu plafondlampen beschikbaar in nieuwe vormen en uitvoeringen. En de met brightness balancerer en extra tijdslots zijn er twee nieuwe functies in de Philips Hue-app.

Philips Hue is continu bezig met innovaties die jouw verlichting nog beter en persoonlijker moet maken. Vandaag kondigt hilips Hue een nieuwe reeks lampen en ook meer functies in de Hue-app. In het kort:

• De nieuwe Philips Hue kogellamp verlicht ook de kleinste hoekjes in je huis met kleurrijk licht
• De Philips Hue Aurelle en Surimu plafondlampen zijn beschikbaar in nieuwe vormen en uitvoeringen
• Twee nieuwe functies in de Philips Hue-app: de brightness balancer, waarmee je de helderheid van afzonderlijke lampen in je entertainmentzone kan bedienen, en extra tijdslots voor je bewegingssensoren om je gewenste verlichting te activeren op elk moment van de dag.

Philips Hue E14 kogellamp
De Philips Hue E14 kogellamp is de kleinste lamp van het merk en nu ook verkrijgbaar in een White and Color Ambiance variant waarmee je het kleinste hoekje van je huis kan verlichten met warm- tot koelwit licht en wel 16 miljoen kleuren. Deze lamp is ongeveer net zo groot als een golfbal en past qua grootte en vorm zelfs in de kleinste armaturen in jouw huis. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

Philips Hue E14 luster bulb in white and color ambiance product 1

Hue Aurelle plafondlamp en Surimu plafondlamp
Met hun nieuwe vormen en uitvoeringen passen de Philips Hue plafondlampen nog beter in elk interieur. De Philips Hue Aurelle plafondlamp is nu ook verkrijgbaar in een premium zwarte afwerking in verschillende modellen. Je kunt kiezen voor een rond model, een rechthoekig of een vierkant model. Het zwevende ontwerp creëert een gevoel van ruimte en vult de kamer met tinten van warm- tot koelwit licht. De Philips Hue Surimu plafondlamp is nu ook beschikbaar in een ronde vorm met een diameter van 395 mm en een nieuwe vierkante vorm die half zo klein is (300 x 300 mm) als de bestaande vierkante Surimu. De plafondlamp ligt verzonken in het plafond en verspreidt een zachte gloed van kleurrijk of wit licht. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

Philips Hue Surimu square panel in white and color ambiance lifestyle online

Philips Hue app met brightness balancer
Philips Hue introduceert ook nieuwe en verbeterde functies in de Hue-app waarmee je nog beter je verlichting kan beheren. Met de brightness balancer kun je de helderheid van afzonderlijke lampen in een entertainmentzone aanpassen in plaats van de lichten als een groep te bedienen. Deze nieuwe functie is ontwikkeld op verzoek van Philips Hue-gebruikers om een betere controle over de lampen te hebben tijdens het kijken naar een film, het luisteren naar muziek of tijdens het gamen. Met behulp van deze nieuwe functie kun je zelf beslissen welk deel van de kamer in de spotlights wordt gezet wanneer je jouw lampen synchroniseert met je tv, film, game of muziek. Bovendien zorgt de functie ervoor dat lampen met verschillende lumenwaarden gelijk kunnen worden gedimd. Een lamp met een een hogere lichtopbrengst (lumen) kan dus tot hetzelfde niveau worden gedimd dan een lamp die een lagere lumenwaarde heeft. Deze functie zal beschikbaar zijn in Q3 en kan worden gebruikt in elk Philips Hue Entertainment-zone.

Philips Hue app met extra tijdslots
Door een update van de Philips Hue Bridge worden ook de functionaliteiten van de Philips Hue bewegingssensoren uitgebreid om je te helpen er nog meer mee te doen. Op basis van veelvoorkomende feedback zal het aantal tijdslots voor de bewegingssensoren om de gewenste verlichting te activeren toenemen van de huidige twee naar tien. Of je nu kiest voor energiek fel licht in de ochtend, warm licht in de vroege avond om te ontspannen en gedimd licht tijdens de nacht, met deze extra tijdslots kun je jouw verlichting gedurende elk moment van de dag instellen op basis van je dagelijkse routine. Bovendien kan de scène met natuurlijk licht worden geselecteerd als onderdeel één van deze tijdslots, om de zon gedurende de dag na te bootsen. Deze uitgebreide functie is beschikbaar via een update van de Philips Hue Bridge en werkt op elke sensor die je al in bezit hebt en zal naar verwachting in Q3 worden gelanceerd.

Ga voor meer informatie over de nieuwste Philips Hue-producten en app-functies naar www.philips-hue.com/newlaunches

Prijs en beschikbaarheid
Alle producten zijn vanaf 23 juni beschikbaar. De Philips Hue E14 kogellamp White Ambiance kost € 34,99 voor 1 exemplaar en een 2-pack White Ambiance kost € 59,99. De 1-pack White and Color Ambiance kost € 64,99 terwijl de 2-pack White and Color Ambiance € 109,99 kost.
De Philips Hue White and Color Ambiance Surimu plafondlamp wit met de afmetingen van 300 x 300 mm is te koop voor € 229,99, terwijl het model met een doorsnede van 395 mm een adviesprijs heeft van € 239,99.
Ten slotte heeft de Philips Hue White Ambiance Aurelle plafondlamp zwart met de afmetingen van 600 x 600 mm een adviesprijs van € 239,99, het model van 1200 x 300 mm heeft een prijskaartje van € 239,99. Ook is er een kleiner broertje met de afmetingen van 300 x 300 mm die € 169,99 kost en die heeft een zusje met een doorsnede van 395 mm met een prijskaartje van € 179,99.