Logitech kondigt de MX Keys S Combo, MX Keys S en MX Anywhere 3S aan. Deze zijn speciaal ontworpen voor gevorderde, veeleisende gebruikers, zoals softwareontwikkelaars en creatieve professionals. Ook kunnen gebruikers dankzij de nieuwe functie Smart Actions handelingen die kenmerkend zijn voor hun workflow, met één druk op de knop activeren.

Vandaag heeft Logitech de nieuwe MX Keys S Combo, MX Keys S en MX Anywhere 3S ieuwe toevoegingen gepresenteerd aan de premium Master Series van Logitech. En dankzij de toevoeging van Smart Actions, een nieuwe functie in Logi Options+, kunnen gebruikers handelingen die kenmerkend zijn voor hun workflow met één druk op de knop activeren. Hierdoor kunnen zij eenvoudiger en sneller hun 'flow state' bereiken: de periode waarin iemand zich het meest productief en comfortabel voelt.

Smart Actions: efficiënt en gepersonaliseerd
Smart Actions in de Logi Options+-app geven gebruikers de mogelijkheid om specifieke handelingen eenvoudig op te slaan onder een toets op het toetsenbord. Hierdoor kunnen ze deze handelingen met één druk op de knop activeren wanneer zij deze nodig hebben. Workflows worden hierdoor niet alleen gestroomlijnd, maar kosten ook minder tijd. Daarnaast zijn er vooraf gedefinieerde Smart Actions inbegrepen (bovendien aanpasbaar) om gebruikers op weg te helpen en veelvoorkomende taken te automatiseren.

MX Keys S Combo voor productieve werkdag
De Logitech MX Keys S Combo bestaat uit het nieuwe MX Keys S-toetsenbord, de populaire MX Master 3S-muis en de comfortabele MX Palm Rest. Samen zorgen ze voor het sneller en preciezer uitvoeren van werk, heel geschikt voor ervaren professionals die zich richten op hoogwaardige creatie en maximale output. Enkele eigenschappen van het toetsenbord zijn slimme achtergrondverlichting en aanpasbare toetsen, terwijl de muis wordt gekenmerkt door stille klikken, een snelle en precieze scrollfunctie en een 8K DPI-sensor die de muis volgt op alle oppervlakken, inclusief glas.

MX Keys S Advanced toetsenbord
Het MX Keys S Advanced-toetsenbord is draadloos, verlicht en biedt een prima typervaring met een laag profiel. De toetsen zijn gevormd naar vingertoppen, zodat snel, vloeiend en op een comfortabele typen vanzelf gaat. Ook is er slimme verlichting ingebouwd. Als de hand zich naar het toetsenbord beweegt, dan wordt deze beweging automatisch gedetecteerd en gaat de backlighting van de toetsen aan. Deze belichting wordt direct aangepast aan het licht in de ruimte en kan worden gepersonaliseerd in de Logi Options+-app. De MX Keys S is verkrijgbaar in Graphite en Pale Gray, heeft een verbeterde layout en er zijn drie nieuwe toetsen toegevoegd om productiviteit en samenwerking te boosten: één toets om spraak naar tekst in te schakelen, één om de microfoon te muten of unmuten en één om emoji te kiezen.

MX Anywhere 3S draadloze muis
Snelheid, precisie en de stilte van elektromagnetisch scrollen met MagSpeed zijn de belangrijkste eigenschappen van Logitechs meest geavanceerde draadloze, compacte muis: de MX Anywhere 3S. Heel geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar performance, draagbaarheid en comfort, ongeacht waar zij werken. Quiet Click-technologie maakt deze muis nog stiller dan zijn voorganger (de MX Anywhere 3) en ook bevat de MX Anywhere 3S een 8.000 DPI optische sensor die met de muis meebeweegt op nagenoeg ieder oppervlak, zelfs op glas. Dit komt met name van pas als gebruikers variëren met hun werkplekken, in en rondom het kantoor en thuis.

Duurzaamheid
Logitech werkt actief aan het verkleinen van zijn ecologische voetafdruk. De plastic onderdelen van de MX Keys S, MX Keys S Combo en MX Anywhere 3S bevatten gecertificeerd, post-consumer recycled plastic, zodat gebruikt plastic een nieuw leven krijgt. Dit plastic is afkomstig uit oude consumentenelectronica en wordt voor minimaal 11% gebruikt in de MX Keys S, minimaal 22% in de MX Master 3S (onderdeel van de MX Keys S Combo) en minimaal 61% in de MX Anywhere 3S. De aluminium plaat aan de binnenkant van de MX Keys S is gemaakt met hernieuwbare energie in plaats van fossiele brandstoffen voor een lagere koolstofuitstoot. De papieren verpakking is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen en door te kiezen voor dit product draagt de consument bij aan het ondersteunen van verantwoordelijk beheerde bossen. Alle Logitech-producten zijn uitstootneutraal gecertificeerd en maken gebruik van hernieuwbare energie waar dat mogelijk is tijdens het productieproces. De CO2-voetafdruk van een Logitech-product is gereduceerd tot nul dankzij het ondersteunen van verantwoord bosbeheer, hernieuwbare energiebronnen en gemeenschappen waar het klimaat invloed op heeft gehad.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De MX Keys S, MX Keys S Combo en MX Anywhere 3S worden in juni 2023 verwacht in de Benelux via logitech.com en verschillende (r)etailers. De adviesprijs van de MX Keys S is € 119,-, de MX Keys S Combo is € 219,- en de MX Anywhere 3S is € 99,-. De Logi Options+-app is gratis te downloaden via logi.com/optionsplus

Logitech MX Keys Combo lifestyle