In de jaarlijkse fietstest van het AD scoort Gazelle opmerkelijk goed met 3 elektrische fietsen. Als 'Best Getest’ zijn de Gazelle HeavyDuty C7+ HMB e-bike, de Gazelle Makki Load Connect en de Gazelle Grenoble C7+ HMB. Lees hier waarom.

Elk jaar test het Algemeen Dagblad de beste fietsen die verkocht worden op de Nederlandse markt. De Gazelle HeavyDuty C7+ HMB e-bike sleept met een gemiddeld eindcijfer van 8,3 de prijs ‘Best Getest’ binnen in de categorie ‘Elektrische Lifestylefietsen’. Als uitstekende bakfiets komt de Gazelle Makki Load Connect uit de test: deze krijgt het label ‘Beste Getest’ in de categorie ‘Elektrische Bakfietsen op twee wielen’. De bakfiets krijgt van de jury een gemiddeld eindcijfer van 8,0. Daarnaast scoort de Gazelle Grenoble C7+ HMB het hoogste eindcijfer (8,6) in de categorie ‘Elektrische stadsfietsen 2.500 tot 3.000 euro’ en komt daarmee ook als ‘Best Getest’ uit de test.

Gazelle Grenoble C7+ HMB stadsfiets
In de categorie ‘Elektrische stadsfietsen 2.500 tot 3.000 euro’ scoorde de Gazelle Grenoble C7+ HMB e-bike het hoogste cijfergemiddelde binnen alle categorieën, namelijk 8,6. De Gazelle Grenoble C7+ HMB is een echte allround fiets en dankzij het lichtgewicht en lage instapframe, stevige bagagedrager en stevige remkracht is de fiets heel geschikt voor zowel een rit door de stad of het bos.
De consumentenjury is ook erg positief over de Gazelle Grenoble C7+ HMB. Zo zeggen zij over de fiets: "De fiets is gemakkelijk in gebruik en oogt in zijn geheel sterk en degelijk. Handige plaatsing van de standaard, waardoor deze stabiel geparkeerd staat. De motor is geruisloos. De ondersteuning is soepel, en ook zonder ondersteuning trapt de fiets gemakkelijk en prettig."
De Gazelle Grenoble C7+ HMB is verkrijgbaar vanaf € 2999,-. (artikel gaat verder onder de afbeelding van de Grenoble C7+ HMB e-bike)

Gazelle Grenoble C7 HMB

Gazelle HeavyDutyNL C7+ HMB krachtig en trendy
De Gazelle HeavyDutyNL modellen zijn Gazelle’s breedst inzetbare transportfietsen. De prijswinnende Gazelle HeavyDutyNL C7+ HMB is uitgerust met een voor- en achterdrager, dubbele pootstandaard, een handig stuurslot en krachtige Bosch Active Line Plus-motor. Door deze functionaliteiten sleept deze stoere urban e-bike dit jaar met een gemiddeld eindcijfer van 8,3 de prijs ‘Best Getest’ binnen in de categorie ‘Elektrisch Lifestylefietsen’.
De consumentenjury is zeer positief over deze fiets: "Echt een topfiets! Super goede remmen en een goede motorondersteuning! Aanrader."
De Gazelle HeavyDutyNL C7+ HMB is verkrijgbaar vanaf € 2599,-. (artikel gaat verder onder de afbeelding van de Gazelle HeavyDutyNL C7+ HMB)

Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB online

Makki Load Connect bakfiets
In de categorie ‘Elektrische bakfietsen op twee wielen open prijsklasse’ mag Gazelle zich dit jaar met de Makki Load Connect de winnaar noemen. Met een cijfergemiddelde van 8,0 wist deze bakfiets de eerste prijs te bemachtigen. De elektrische bakfiets is voorzien van een hoge bak waarin kinderen veilig en beschermd zitten, een krachtige Bosch Performance Line-motor, hydraulische schijfremmen en een onderhoudsarme riemaandrijving.
De consumentenjury is ook positief over de Makki Load Connect: "Rijdt lekker, goede variatie in ondersteuning en versnelling. Makkelijke standaard, standaard 3 plaatsen voor kinderen. Stuurt soepel."
De Gazelle Makki Load Connect is verkrijgbaar vanaf € 5199,-.

Gazelle Makki Load Connect e bike online