Advertorial - Ben jij toe aan een nieuw bureau? Of ben je op zoek naar een comfortabele bureaustoel? Bekijk de nieuwste aanbiedingen van Flexispot!

Advertorial - De kortingen voor bureaus, frames en stoelen van Flexispot kunnen oplopen tot méér dan 25%, en iedere maand komen er weer nieuwe artikelen in de aanbieding! Schrijf je nu in bij Flexispot en ontvang hun nieuwsbrief, zodat je nooit meer iets hoeft te missen!

PERIODE 1 mei tot en met 31 mei

Verstelbare bureau tafel frames:

Zit sta bureau Frame E1

Normale prijs €  239,99         

Nu                 €  199,99

(aanbiedingen gaan verder onder de afbeelding)

Flexispot EG1 online

Tafelframe. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit. Elektrische bediening voor het omhoog en omlaag zetten van het bureaublad. Laadvermogen 70 kg, maximale hoogte tot 129 cm. Geschikt voor bureaubladen met een diepte van 50 tot 160 cm. Geen kortingscode nodig! Deze korting van maar liefst € 40,- geldt de hele maand mei voor alle klanten!

Zit sta bureau Frame ED5

Normale prijs € 399,99

Nu                  € 269,99  33% korting

Uitschuifbaar, extra stabiel tafelframe van 110 cm tot 170 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit. Elektrische bediening voor het omhoog en omlaag zetten van het bureaublad met vier voorkeurstanden en kinderslot. Laadvermogen 100 kg, maximale hoogte tot 129 cm. Geschikt voor bureaubladen met een diepte van 50 tot 160 cm. Ontvang deze maand één derde van de prijs korting op dit robuuste, in hoogte én breedte verstelbare bureau met elektronische bediening. Vermeld CODE: MEIED5 bij je bestelling.

Heel mooie aanbiedingen in week 22!

Van 22 tot en met 29 mei is er een speciale kortingsactie met kortingen van minimaal  € 100,-  op de volgende, prachtige producten van FlexiSpot!

Verstelbare bureau tafel frames:

Zit sta bureau frame E7

Normale prijs  € 469,99

Nu                   € 339,99   deze week 130 korting!

Het E7 frame heeft een maximaal hoogtebereik van 123 cm. Het is geschikt voor tafelbladen van 120 cm tot 200 cm, en een diepte van 60 cm  tot 80 cm. De gemotoriseerde tafelpoten hebben een draagvermogen van totaal 125 kg. Dit bureau wordt standaard geleverd met elektrische motor voor het omhoog en omlaag zetten, opslag voor vier voorkeursinstellingen en praktisch kabelbeheersysteem in het framewerk. Ontvang nu bijna 30% korting op dit prachtige, elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta bureau. Vergeet niet om bij je bestelling CODE: BRANDE7 te vermelden.

Zit sta bureau frame E7H

Normale prijs  € 499,99

Nu                  € 369,99  deze week 130 korting!

Het bureauframe E7H is uitstekend geschikt voor diegenen die behoefte hebben aan een hoger in te stellen bureaublad. De robuuste telescooppoten hebben een minimale hoogte van 73 cm tot maximaal 139 cm, zonder in te boeten op de stabiliteit of het draagvermogen. Ontvang méér dan 25% korting bij de aanschaf van dit extra hoge zit-sta bureau en vermeld CODE:BRANDE7H bij je bestelling.

Zit sta bureau Frame E8

Normale prijs € 499,99

Nu                 € 359,99f maar liefst € 140 korting!

Dit extra sterke, elektrisch in hoogte verstelbare, witte bureauframe wordt standaard geleverd met kabelbeheersysteem. Vertelbare hoogte 60 cm tot 125 cm. 7 jaar garantie. Vermeld CODE:BRANDE8 bij je bestelling en ontvang 28% korting.

Ergonomische bureaustoelen

Flexibele bureaustoel   BS2

Normale prijs € 399,99

Nu                 €  299,99    alleen deze week € 100 korting

(aanbiedingen gaan verder onder de afbeelding)

Flexispot bs2

Comfortabel zitten voor iedereen! Hoofd, zitting en armleuningen verstelbaar. Het S-vormige ontwerp van de rugsteun maakt dat deze stoel ideaal geschikt is voor personen die lang zitten. Deze week geeft Flexispot liefst 25% korting op deze prachtige licht-grijze bureaustoel, bestel CODE:BRANDBS2    

Flexibele bureaustoel   BS8 pro

Normale prijs   € 499,99

Nu                    € 339,99      160 korting!!

Ergonomische bureaustoel met verstelbare rug-, nek- en armleuningen. Rugleuning traploos kantelbaar tot 30 graden. Praktische, stabiele wielen voor nog meer vrijheid. Haal het beste uit jezelf én uit je portemonnee en ontvang meer dan 30% korting. Vergeet niet bij je bestelling de CODE:BRANDBS8P te vermelden.

Meerdere producten nodig?

Heb je meerdere artikelen nodig om je kantoorruimte in te richten? Informeer naar de speciale kortingen voor bulkorders! Vraag een offerte aan.

Speciaal voor Flexispot-leden

Je kunt je natuurlijk opgeven om alleen de nieuwsbrief van Flexispot te ontvangen. Hierin kondigt Flexispot hun nieuwste ontwerpen aan, ontwikkelingen op de markt van ergonomie en duurzaamheid, en word je op de hoogte gehouden van aankomende acties.

Maar als je je laat registreren als abonnee, ontvang je zoveel meer!

Welke voordelen heb je als je je als abonnee laat registreren?

  • Ontvang de nieuwsbrief met kortingen, acties en de nieuwste ontwikkelingen
  • Standaard 8% korting op al je aankopen bij FlexiSpot.
  • Speciale aanbiedingen van de beste producten, waarbij de kortingen flink kunnen oplopen!
  • Speel automatisch mee met de brand-day loterij

Maak aanspraak op de speciale kortingen voor leden!

Gedurende de periode 22 tot en met 26 mei krijgen alle Flexispot-leden speciale kortingen op de volgende artikelen:

Zit sta bureau Frame Q8

 Flexispot q8 bamboe

Normale prijs  € 799,99

Ledenprijs       € 699,99  jouw voordeel  € 100

Kortingscode vanaf 22 mei t/m 26 mei.

Zit sta bureau Frame E7Q

Normale prijs  € 999,99

Ledenprijs  € 899,99  jouw voordeel  €100

Kortingscode vanaf 22 mei t/m 26 mei op Brand Day pagina.

 

Vergeet niet eerst in te loggen voordat je je bestelling plaatst!

Brand-day loterij (alleen voor abonnees)

Gedurende 22 mei tot en met 26 mei 2023 geeft Flexispot iedere dag één exemplaar van het super-de-luxe zit sta bureau EW8 weg!

Normale prijs     € 499,99

Dit prachtig vormgegeven in hoogte verstelbare bureau heeft de volgende eigenschappen:

  • Groot kras- en vlekkenbestendig werkblad. Verkrijgbaar in de kleuren esdoorn, zwart of wit
  • 2 stalen T-vormige telescoop poten voor extra stevigheid
  • Elektronisch in hoogte verstelbaar van 72 naar maximaal 121 cm
  • Elektronisch bedieningspaneel met geheugen voor 4 voorkeurstanden, antibotsingssysteem en 3 USB-poorten
  • Geïntegreerde opberglade

Hoe maak je kans om deze prijs te winnen?

Wil je ook lid worden van FlexiSpot en 8% korting krijgen, genieten van de speciale kortingen en meedoen aan de merkendagenloterij?

Schrijf je dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief van Flexispot! Nadat je van Flexispoteen bevestiging hebt ontvangen, ontvang je een apart bericht om je aan te melden als abonnee, met daarin je speciale 8% kortingscode. Zodra je lidmaatschap is bevestigd, speel je automatisch mee met de brand-day loterij en maak je kans om dit geweldige in hoogte verstelbare ergonomische bureau gratis thuisbezorgd te krijgen!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Flexispot.