TP-Link introduceert de Deco X50 Outdoor, een weerbestendige mesh wifi-router voorzien van Wi-Fi 6 AX3000 en PoE. Heb je geen goede wifi in je tuin, dan kan dit de oplossing zijn.

TP-Link is leverancier van consumenten- en zakelijke netwerkproducten, zoals de door ons met 4,5 sterren bekroonde budget-router TP-Link Archer AX50. Nu introduceert TP-Link de Deco X50 Outdoor, zodat je ook in de tuin je favoriete serie kunt kijken of een videocall kunt bijwonen. Ramen en muren worden namelijk steeds beter geïsoleerd en dat is natuurlijk heel goed voor de temperatuur in huis, maar het blokkeert ook wifisignalen. Zodoende komt de wifi vaak niet heel ver de tuin in en de weerbestendige (IP65) TP-Link Deco X50 Outdoor moet hiervoor de oplossing bieden.

Deco X50 Outdoor in het kort
• AX3000 Dual Band Wi-Fi 6-snelheid – 2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz)
• 2x Gigabit bekabelde aansluiting – (automatische detectie van PoE en WAN/LAN**)
• Water- en stofbestendig – bestand tegen regen en stof (IP65 rating)
• Ingebouwde voeding – interne voeding zonder losse adapter
• Eenvoudige montage – inclusief montagemateriaal voor wand of paal en ook los neer te zetten
• Seamless AI-Driven Mesh – Leert jouw netwerkomgeving en stelt het wifinetwerk optimaal in
• TP-Link HomeShield – biedt zeer goede netwerkbeveiliging, uitgebreid ouderlijk toezicht en real time IoT-beveiliging*
• Eenvoudige installatie – de Deco-app helpt stap voor stap bij de installatie

Deco netwerk
De Deco X50 Outdoor is onderdeel van de Deco Multiroom Mesh WiFi-productlijn van TP-Link en is daarom ook probleemloos in ieder bestaand Deco-netwerk op te nemen. Heb je bijvoorbeeld al een Deco M4-set? Dan breid je die eenvoudig uit naar de tuin met de Deco X50 Outdoor. Je voegt de Deco X50 outdoor via de Deco app met een paar klikken eenvoudig toe aan je Deco netwerk. Samen vormen alle Deco-apparaten één netwerk, met één naam en één wachtwoord. Zo heb je overal in en rond het huis stabiele wifi. Je kunt tot 10 Deco-apparaten aan elkaar koppelen tot één groot wifinetwerk. De Deco X50 Outdoor is ook als losstaande router te gebruiken en werkt als iedere andere Deco. Heb je al een ander wifinetwerk? Dan stel je de Deco X50 Outdoor in als access point naast je bestaande netwerk. Dankzij deze flexibele en veelzijdige configuratiemogelijkheden is de Deco X50 Outdoor geschikt voor bijna iedere situatie.

Power over Ethernet
De Deco X50 Outdoor heeft een ingebouwde voeding en kan zonder losse adapter met een standaard voedingskabel in een stopcontact worden gestoken. Een andere optie is Power over Ethernet. De Deco X50 Outdoor kan via de netwerkkabel worden voorzien van stroom via een Power over Ethernet-switch of een Power over Ethernet-injector (niet inbegrepen). De verbinding met een bestaand Deco-netwerk kan zowel via de ethernetkabel als draadloos via wifi.

AX3000 Dual Band WiFi
De Deco X50 Outdoor beschikt over Wi-Fi 6 AX3000 en haalt wifi-snelheden tot 3 Gbps, vergeleken met 4 stream Wi-Fi 5 is dat een verbetering van 250%, dit onder andere dankzij de grotere kanaalbreedte van 160 Mhz wat de snelheid per kanaal verdubbelt.

Eenvoudig te plaatsen
De Deco X50 Outdoor wordt geleverd met montagemateriaal. Hij kan aan een muur of paal worden bevestigd met de bijgeleverde montageplaat, ook kan hij los worden neergezet.

AI-Driven Mesh, wifi op maat voor jouw huis
De geïntegreerde AI-Driven Mesh-technologie stelt op een intelligente manier de wifi af op de omgeving door patronen te herkennen, netwerk belasting in kaart te brengen en gebruikers automatisch met het meest optimale wifipunt te verbinden.

Veilig online — WPA3 en HomeShield
De combinatie van geavanceerde WPA3 encryptie en TP-Link HomeShield zorgt dat de Deco X50 Outdoor zich kan meten met de veiligste mesh wifi-oplossingen en houdt je lokale netwerk veilig. TP-Link HomeShield geeft door middel van ouderlijk toezicht de mogelijkheid om per gebruiker tijdslimieten in te stellen en ongeschikte media te blokkeren. Quality of Service (QoS) houdt het netwerk snel en met de uitgebreide rapportages krijg je volledig inzicht in de activiteit op het netwerk.

Prijs en beschikbaarheid
De Deco X50 Outdoor is direct beschikbaar vanaf € 139,-.

* Een abonnement is noodzakelijk voor bepaalde Pro-functionaliteit, kijk voor meer informatie op https://www.tp-link.com/homeshield/
** Alle poorten kunnen functioneren als WAN/LAN poorten, slechts 1 poort tegelijk kan als WAN-poort worden gebruikt.

Deco X50 OutdoorEU1