Sony lanceert met de WF-C700N volledig draadloze oordopjes met noise cancelling voor dagelijks gebruik. Ze zijn compact, lekker licht en bedoeld voor jonge muziekliefhebbers.

De Sony WF-C700N zijn mooie, lichte in-ears met noise cancelling en goed geluidskwaliteit. Sony lanceert deze nieuwe WF-C700N in-ear headphones in samenwerking met Sony Music-artiest Tijn. In het kort:

• De WF-C700N zijn Sony’s lichtste oordopjes met noise cancelling tot nu toe, en ook compact.
• Door het verbeterde ontwerp en vorm zitten deze oordopjes heel comfortabel en heel stevig in je oren.
• Verkrijgbaar in de trendy kleuren zwart, wit, groen en paars
• Windruisreductie-technologie vermindert achtergrondruis en windgeluid: gesprekken en muziek komen helderder over.
• Uitstekende batterijlevensduur, Multipoint Connection en voorzien van Digital Sound Enhancement Engine
• Geluid naar persoonlijke smaak in te stellen in de Sony Headphones Connect App voor Android en iOS.

Comfort, kwaliteit en compact
De WF-C700N zijn ontworpen met oog op comfort, ongeacht de grootte van je oren. Sony heeft de WF-C700N ontworpen aan de hand van uitgebreide data over oorvormen. Dit model combineert een vorm die heel goed past bij het menselijk oor met een ergonomisch ontwerp voor een stabielere pasvorm. Dit garandeert meer luisterplezier zonder dat je doorhebt dat je ze in hebt. Het cilindervormige oplaaddoosje is klein en gemakkelijk mee te nemen in een zak of tas. Het etui heeft een geometrisch patroon voor een stijlvolle, luxe uitstraling. De kleuren van de WF-C700N zijn zorgvuldig gekozen met oog op stijl en comfort. Met keuze uit zwart, wit, paars en groen, bieden deze oordopjes de mogelijkheid om een kleur te kiezen die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Meer muziek, minder storend achtergrondgeluid
Je kunt storende geluiden eenvoudig onderdrukken met noise cancelling of de Ambient Sound Mode gebruiken om verbonden te blijven met jouw omgeving. In de modus Ambient Sound vangen de feedforward-microfoons meer van het omgevingsgeluid om je heen op, zodat je kunt genieten van een natuurlijke luisterervaring terwijl je verbonden blijft met je omgeving. Je kunt de instellingen binnen de Sony Headphones Connect-app personaliseren of de instelling Focus on Voice gebruiken om te spreken zonder je oordopjes uit te doen. Je kunt een koffiezaak binnenstappen en snel een bestelling plaatsen, en vervolgens net zo snel achterover leunen en zonder afleiding genieten van jouw favoriete entertainment.
De WF-C700N beschikt ook over Adaptive Sound Control dat de instellingen voor omgevingsgeluid automatisch aanpast aan waar je bent en wat je doet. Het herkent locaties die je vaak bezoekt, zoals jouw werkplek, de sportschool of een favoriet café, en schakelt de geluidsmodi die bij de situatie passen.

Hoor elke beat in hoge kwaliteit
De WF-C700N levert geluid van hoge kwaliteit dankzij DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Met behulp van Sony's originele 5 mm driver-unit produceert de WF-C700N ondanks zijn klein formaat, een krachtige bas en mooi heldere zang. Hij haalt het beste uit elk genre of entertainment dat je kiest. Je kan je muziek ook aanpassen aan jouw smaak met de EQ-instellingen op de Sony Headphones Connect-app.

Geniet van luisterervaring
De C700N heeft een zeer goede batterijlevensduur bij een enkele keer opladen. De oortjes gaan tot 10 uur mee zonder noise cancelling en 7,5 uur met ruisonderdrukking. De headphone is IPX4-waterbestendigheid en heeft slimme functies voor het dagelijks gebruik. Voor totaal gemak is de WF-C700N voorzien van Multipoint-verbinding wat betekent dat ze met twee Bluetooth-apparaten tegelijk gekoppeld kunnen worden. Dus als er een gesprek binnenkomt, weten je oordopjes welk apparaat overgaat en maken ze automatisch verbinding met het juiste apparaat.
De WF-C700N biedt ook een betrouwbare gesprekskwaliteit dankzij de Wind Noise Reduction Structure die je stem duidelijk weergeeft, zelfs op een winderige dag.

Ontworpen met het oog op duurzaamheid
Sony heeft de WF-C700N ook ontworpen met het oog op duurzaamheid: het verpakkingsmateriaal bevat geen plastic.

Tijn x Sony
Sony kondigt ook aan dat het als onderdeel van de FOR THE MUSIC-campagne samenwerkt met de getalenteerde Sony Music-artiest en producer Tijn. Als fervent muziekliefhebber is Tijn altijd op zoek naar de juiste oordopjes die zijn muziekbeleving naar een hoger niveau tillen. "Ik vind het keihard deze samenwerking met Sony Electronics aan te gaan! Super tof om te zien dat muziek ons op deze manier samen heeft gebracht”, aldus Tijn.

Prijzen en beschikbaarheid
De WF-C700N is verkrijgbaar vanaf april 2023 voor € 130,-.

Over Tijn
TIJN (22) is een jonge muzikant die zijn leven heeft gewijd aan het maken van muziek. Sinds zijn elfde experimenteert hij met het produceren van muziek en dankzij zijn pianolessen heeft hij zijn melodieën naar een hoger niveau kunnen tillen en zijn eigen, authentieke stijl kunnen creëren. Door zijn ADD gebruikt TIJN muziek en content creatie als de ultieme uitlaatklep voor zijn creatieve en humoristische hersenspinsels. Zijn doel is om mensen te verrijken en te inspireren door iedereen te verwelkomen in de wereld van TIJN. Na zijn afstuderen aan de Herman Brood Academie heeft hij veel ervaring opgedaan in de internationale EDM-scene en heeft hij zijn eigen zangtalent ontwikkeld. Met invloeden van disco, funk, motown en hip-hop brengt TIJN zijn nieuwe, frisse pop-sound naar buiten en breekt daarmee een nieuw hoofdstuk in zijn carrière aan.

Sony WF C700N met Tijn