Het gratis nieuwe e-book WordPress voor beginners begeleidt je stap voor stap naar je eigen blog of website. Deze handleiding staat vol tips en is een heel goede basis bij het maken van je eerste website of blog.

Hostingprovider Strato heeft in de loop van de tijd zoveel over WordPress geblogd dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker als je de WordPress-wereld net begint te ontdekken, heb je waarschijnlijk meer aan een duidelijke handleiding met een begin, een midden en een einde. Dat is precies wat het nieuwe e-book ‘WordPress voor beginners’ is.
Je kunt nu het gratis WordPress handboek downloaden. Gratis betekent in dit geval echt gratis: je hoeft geen mailadres of andere gegevens achter te laten, maar kunt direct de download starten. Natuurlijk vind je veel tips ook gewoon op dit blog.

WordPress voor beginners
Bloggen of het maken van je eigen website mag geen kwantummechanica zijn, oftewel zo complex dat je liever meteen afhaakt. Dat is ook niet het geval, want met STRATO WordPress Hosting krijg je jouw blog of website met slechts een paar klikken aan de praat. De WordPress-auteurs leggen uit:

* hoe je WordPress configureert als je net begint met je website
* hoe je een thema installeert en aanpast
* hoe je het menu inricht
* hoe je widgets en plug-ins gebruikt
* hoe je WordPress beveiligt en back-ups maakt
* hoe je de snelheid van je site verbetert

Download het STRATO e-book WordPress voor beginners hier.

Alles wat je hiervoor nodig hebt:

- Een of meer ideeën voor je blog of website:
- Het kan gaan over eten en drinken, reizen, sport, je eigen portfolio… Wees creatief, want er zijn geen grenzen!
- Een hostingpakket: ben je nieuw en wil je je geen zorgen maken over technische details? Of weet je al dat je grootse plannen hebt en niet bang bent voor termen als SFTP en MySQL? Bij STRATO vind je altijd de passende hosting, bijvoorbeeld via een Wordpress pakket.