Yamaha introduceert twee nieuwe draadloze apparaten met de TW-E3C en YH-E700B. Zowel de Yamaha TW-E3C in-ears als de YH-E700B beschikken over Yamaha-kwaliteit en opvallende features.

Als toonaangevende fabrikant van muziekinstrumenten en audioapparatuur bevindt Yamaha zich in de positie om elk geluid te laten klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. Yamaha noemt dit True Sound. De drie kernelementen van True Sound zijn tonale balans, dynamiek en afbeelding. Alles wordt nauwkeurig weergegeven, luide en zachte passages versmeren niet en de muziek of film wordt bijna echt.

TW-E3C Listening Care
De kleurrijke en compacte TW-E3C in-ears beschikken over opvallende kenmerken. Voor het menselijk gehoor zorgt een verlaging van het volume ervoor dat bijvoorbeeld bepaalde frequenties minder goed worden waargenomen. Listening Care past op intelligente manier de EQ aan voor een vol geluid, zelfs op lagere volumes. Zo zorgt Yamaha actief voor de bescherming van je gehoor, terwijl je naar je favoriete muziek luistert. En als je de sound meer op je eigen smaak wilt aanpassen, kan je door middel van de Yamaha Headphone Control-app je eigen ideale sound regelen en vijf voorinstellingen maken. En een favoriete sound zal je zeker ontwikkelen, want de TW-E3C zijn ook nog eens bijzonder geschikt om mee te gamen en te bellen. De accuduur van 9 uur (plus nog eens 15 uur via het oplaaddoosje) zorgen ervoor dat je ieder moment van de dag kunt vertrouwen op deze nieuwe Yamaha in-ears. Ook in weer en wind, want ze zijn ook nog eens bestand tegen een regenbuitje of rondje sportschool. In de doos vind je naast de in-ears zelf, de oplaaddoos, een usb-c-kabeltje en drie extra oortips.

Yamaha YH-E700B draadloze hoofdtelefoon
Met de YH-E700B heeft Yamaha de drie kernelementen van True Sound (tonale balans, dynamiek en afbeelding in het oog en oor) samengebracht door hun technologisch kunnen. Om te beginnen optimaliseert Listening Optimizer het geluid in realtime en past zich aan jou en je omgeving aan. De Advanced ANC onderdrukt de ruis, niet de muziek. Deze exclusieve Active Noise-Cancelling-technologie van Yamaha heeft geen invloed op de puurheid van de muziek. Met Ambient Sound kies je zelf of je je bewust wilt blijven van je omgeving of in de muziek ondergedompeld wilt worden. En Listening Care past op intelligente manier de EQ aan voor een vol geluid, zelfs op lagere volumes. Zo zorgt Yamaha actief voor de bescherming van je gehoor, terwijl je naar je favoriete muziek luistert. De accuduur van maar liefst 32 uur zorgt ervoor dat je ieder moment van de dag kunt vertrouwen op deze nieuwe draadloze Yamaha over-ears. Bluetooth 5 met aptX Adaptive zorgen voor een stabiele verbinding en hoogwaardige streamingkwaliteit. Bediening geschiedt via knoppen op de oorschelpen. In de doos vind je naast de (opvouwbare) over-ears zelf een handige draagtas, een audiokabel, een usb-c-kabel en een vliegtuigadapter.

Prijs en kleuren
De Yamaha TW-E3C in-ears zijn leverbaar in het zwart, wit, beige, rood, blauw en groen voor een adviesprijs van € 99,00; de Yamaha YH-E700B draadloze hoofdtelefoon is leverbaar in het zwart en beige voor € 349,00.

Yamaha YH E700B accessoires