Met de Roomba Combo i8+ introduceert iRobot een nieuwe gebruiksvriendelijke manier van stofzuigen en dweilen. Met de extra Roomba Combo Bin is de robot gemakkelijk te veranderen van een stofzuiger voor alle vloeren naar een stofzuiger en dweil voor harde vloeren.

iRobot is een bekende naam op het gebied van robotstofzuigers, zoals met de Robot robotstofzuiger Roomba s9+ en Braava jet m6-dweilrobot. Nu introduceert iRobot de Roomba Combo i8+ robotstofzuiger en dweilrobot in Nederland. Deze robot detecteert de Roomba Combo-opvangbak automatisch als het tijd is voor een combineerde schoonmaak. De Roomba Combo i8+ robotstofzuiger en dweilrobot biedt niet alleen 10x zoveel zuigkracht*, maar beschikt ook over de intelligentie van iRobot OS dat jouw huis en routines leert kennen. Zo kun je jouw schoonmaakroutines geheel op jouw manier laten uitvoeren.

Stofzuigen of dweilen?
Met de Roomba Combo i8+ heb je twee keuzes. Wil je het hele huis laten stofzuigen inclusief vloerkleden en tapijt en is dweilen niet nodig? Kies dan voor ‘alleen stofzuigen’ met de standaard opvangbak van de Roomba Combo i8+. Kunnen jouw harde vloeren wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Plaats dan de meegeleverde Roomba Combo-opvangbak in de robot. De Roomba Combo i8+ weet nu dat als het tijd is om zowel te stofzuigen als te dweilen. De Roomba Combo i8+ kan tot 55 m² dweilen. Hij gebruikt herbruikbare, wasbare dweilpads die minstens 30 keer meegaan. De Roomba Combo i8+ leegt zichzelf in de Clean Base Automatic Dirt Disposal in een AllergenLock-zak waardoor jij zo’n 60 dagen niet hoeft om te kijken naar de Roomba Combo i8+.

Slimmer schoonmaken
Voor een intelligente schoonmaakbeurt met iRobot OS leert de Roomba Combo i8+ de indeling van je huis door Imprint Smart Maps te maken. Een taak kan gestart worden via de iRobot Home-app of met een commando, mocht je een spraakassistent** in huis hebben. 'No Mop Zones' kunnen worden ingesteld om ruimten uit te sluiten waar niet gedweild mag worden. Je kan kamers een naam geven, maar ook specifieke plekken in een kamer zoals "de speelhoek” of “de zithoek". Zo kies je ervoor dat de robot niet het vloerkleed dweilt tijdens de (stofzuig- en) dweilbeurt bij de bank, maar na een filmavond wel de popcorn rond de bank opzuigt tijdens zijn schoonmaakronde.

Prijs en beschikbaarheid
De Roomba Combo i8+ robotstofzuiger en dweilrobot met Clean Base Automatic Dirt Disposal is nu te koop in Nederland voor 799 euro via www.irobot.nl en binnenkort verkrijgbaar bij Coolblue en Bol.com. De Roomba Combo i8+ robotstofzuiger en dweilrobot is ook zonder Clean Base te koop en kost 599 euro. Deze is verkrijgbaar bij dezelfde verkooppunten.

*Vergeleken met de Roomba 600-serie

** Werkt met Alexa, Google Assistant en Siri. Alexa en alle verwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of partners. Google is een handelsmerk van Google LLC. Siri is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen en regio's.

iRobot Roomba Combo i8 onderdelen