Lush kwam ooit met de Bath Bomb en presenteert nu de Bath Bot. Deze Bath Bot met bijbehorende Lush-app gebruikt technologie voor een bijzondere licht-, geluids- en kleurervaring die je zintuigen moet prikkelen in bad.

In 1989 bracht het cosmeticamerk Lush de eerste originele Bath Bombs op de markt. Nu lanceert Lush hun eerste techproductmet met de Bath Bot die zorgt voor audiobubbels en kleuren in het water (digital lavender, iced out pink, luscious red, emerald green, tranquil blue, sundial en verdigris).

Design, app en muziek
De Bath Bot van Lush heeft een mooi design, met dezelfde grootte en vorm van de opvallende bath bombs van Lush. Het nieuwe product heeft een opvallende, koepelvormige convex speaker voor 180-graden geluid en fullspectrum led-verlichting.
De Bath Bot kan via bluetooth gekoppeld worden aan de Lush-app (beschikbaar voor Android en iOS), die toegang geeft tot de Lush Bathe-functie. Zo wordt het in bad gaan leuker en nog meer ontspannen met de afspeellijsten op Lush Bathe en geleide meditaties, functies binnen de Lush-app. Ook zorgt Bathe voor je eigen stemming in de badkamer: kies je favoriete bath bomb en maak een mooie afspeellijst die erbij past, selecteer een van de audiovisuele ervaringen en luister naar de The Lush Sound Bath (Lush’ eigen podcast met host Aja Monet). Voor een extra badervaring kies je de afspeellijst met muziek van Lush Spa: een reeks muzikale suites geïnspireerd op rustgevende volksmuziek en het ontspannende getjilp van vogels. Deze nummers zijn speciaal samengesteld voor de Lush Spa-behandelingen. Met de Lush Spa-afspeellijst breng je Lush Spa naar je eigen badkamer. Samen met het wereldwijde muziekplatform Majestic Casual heeft Lush een mix van zachte melodieën, verkwikkende ritmes en etherische vocalen geselecteerd.

Prijs en beschikbaarheid
Lush App-gebruikers kunnen zich vanaf heden aanmelden voor de Bath Bot-wachtlijst. Bestellingen worden tijdens de feestdagen eind 2023 verstuurd, dus je zult nog wel even geduld moeten hebben. De adviesverkooprijs wordt geschat op zo'n 180 euro.

Lush Bath Bot in hand