Samsung komt met twee nieuwe smartphones in de succesvolle A-serie. De Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G hebben een helderder scherm, een geavanceerdere camera en een langere batterijduur. Lees hier meer over de Samsung Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G.

Samsung heeft de Galaxy A54 5G en de Galaxy A34 5G onthuld, de nieuwste toevoegingen aan de populaire Galaxy A-reeks. Deze smartphones moeten je helpen bij het maken van stabiele en scherpe video's en zorgen dat je alles duidelijk kunt zien, zelfs in omstandigheden met fel licht. Bovendien moet de accu meer dan twee dagen meegaan [1].

Schermen
Beide apparaten hebben Super AMOLED-schermen: 6,4inch [2] op de Galaxy A54 5G en 6,6inch [3] op de Galaxy A34 5G. De displays hebben een upgrade gekregen voor betere zichtbaarheid buitenshuis, en volgens Samsung zelfs in fel zonlicht. Met de verbeterde Vision Booster en een verversingsfrequentie van 120 Hz blijven de schermen goed leesbaar als je je verplaatst tussen verschillende lichtomstandigheden.

Camera's en creatieve bewerkingstools
Met de Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G kun je mooie foto’s met een heldere kwaliteit maken. En dat kan zelfs in omstandigheden met fel licht, aldus Samsung, dankzij de Nightography- en AI-mogelijkheden van Samsung Galaxy. Verder zal de 32MP-camera aan de voorkant van de Galaxy A54 in staat zijn om mooie selfies te maken.
Trillingen en onscherpte worden bij het maken van video's tegengegaan door de verbeterde optische beeldstabilisatie (OIS) en de digitale beeldstabilisatie voor video (VDIS). In het donker en bij weinig licht helpt de nachtmodus om meer details vast te leggen, door de pixelgrootte van de camera te vergroten. Gebruikers kunnen nu ook ongewenste schaduwen en reflecties verwijderen, dankzij de verbeterde bewerkingstools.

Software en updates
Met de Galaxy A54 5G en de Galaxy A34 5G ben je verzekerd van vier generaties OS-upgrades en vijf jaar aan beveiligingsupdates. Zo heb je toegang tot de nieuwste software en beveiliging en kun je de levenscyclus van je smartphone maximaliseren.
Met Samsung Knox worden gegevens achter slot en grendel bewaard met mobiele beveiliging van defensiekwaliteit. De Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G geven toegang tot het Security en Privacy Dashboard, dat het makkelijk maakt om te zien hoe apps je gegevens bijhouden en waarmee je ongewenste gegevensverzameling eenvoudig kunt stoppen. Als je belangrijke bestanden met gevoelige of persoonlijke informatie wilt delen met het ultieme niveau van privacy en controle, kun je gebruikmaken van Private Share[4]. Hiermee kun je ervoor zorgen dat bestanden alleen worden gedeeld met goedgekeurde ontvangers, binnen een tijdslimiet en met screenshots gedeactiveerd.
De Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G zijn ook compatibel met het Samsung Galaxy-ecosysteem voor goede connectiviteit tussen apparaten. Gebruikers met een gratis proefperiode van 6 maanden van Microsoft 365 Basic[5], krijgen 100GB opslagruimte om gemakkelijk foto’s te uploaden naar OneDrive. Beschikbaar op de Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid
De Galaxy A54 5G is verkrijgbaar in de vier kleuren Awesome Lime, Awesome Black, Awesome Violet en Awesome Silver en zal te koop zijn vanaf € 489,- (8GB werkgeheugen + 128GB opslaggeheugen) tot € 539,- voor 8GB RAM + 256GB opslag. De Galaxy A34 5G is verkrijgbaar in de vier kleuren Awesome Lime, Awesome Black, Awesome Violet en Awesome Silver en is te kopen voor de adviesprijs vanaf € 389,- (6GB RAM + 128GB opslag) tot € 459,- met (8 GB + 256 GB). Zowel de Galaxy A54 5G als de Galaxy A34 5G zijn per direct verkrijgbaar online en in de winkel. Als je tussen 15 maart en 9 april de Galaxy A54 256GB aanschaft, krijg je € 30,- retour.

[1] De werkelijke levensduur van de accu, de oplaadtijd en de gebruikstijd kunnen variëren, afhankelijk van de netwerkomgeving, gebruikspatronen, het aantal oproepen en berichten, de oplaadfrequentie en andere factoren.
[2] Diagonaal gemeten is de schermgrootte 6,4 inch in de volledige rechthoek en 6,3 inch rekening houdend met de afgeronde hoeken. Het werkelijke zichtbare gebied is kleiner vanwege de afgeronde hoeken en het cameragat.
[3] Diagonaal gemeten is de schermgrootte 6,6 inch in de volledige rechthoek en 6,4 inch rekening houdend met de afgeronde hoeken. Het werkelijke zichtbare gebied is kleiner vanwege de afgeronde hoeken en het cameragat.
[4] Private Share-functies vereisen dat zowel de zender als de ontvanger beschikken over mobiele Galaxy-apparaten met Android 9 of hoger en de Private Share-app.
[5] Beschikbaar op een Samsung-apparaat met de OneDrive-Gallery-synchronisatiefunctie. Gebruikers moeten Gallery synchroniseren met OneDrive om gebruik te kunnen maken van de aanbieding. Aanbieding niet beschikbaar voor bestaande Microsoft 365 of OneDrive premium abonnees (inclusief gratis tests) of voormalige Microsoft 365 of OneDrive abonnees die hun premium abonnement in de afgelopen 90 dagen hebben opgezegd. Beschikbaarheid kan per markt en provider verschillen. Ga voor meer informatie over de voorwaarden van Google play naar https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer.

Samsung Galaxy A54 5G