De nieuwe Philips Micro SDXC 512GB geheugenkaart is heel geschikt voor toepassingen die een hoge schrijfsnelheid vereisen, zoals 4K UHD video-opnames. Je kunt er 144.000 foto's op kwijt en hij leest bestanden lekker snel tot 100 MB/s.

Hoewel er ook veel foto's, video's en andere content in de cloud worden opgeslagen, zijn er genoeg redenen en mogelijkheden om dit op een geheugenkaart op te slaan. Sowieso heb je dan (veel meer) opslagruimte en wordt het ook sneller opgeslagen. Lees hier over de nieuwe Philips Micro SDXC 512GB geheugenkaart.

Philips Micro SDXC 512GB geheugenkaart
De Philips Micro SDXC 512GB geheugenkaart biedt een geheugencapaciteit aan van 512 GB en dat is voldoende ruimte om 144.000 foto’s op te slaan of 12 uur aan 4K UHD-video op te nemen. Het Micro SDXC-kaartje gebruik je in ieder apparaat met een micro-sd-ingang zoals smartphones, tablets, drones en navigatiesystemen. Zo voeg je eenvoudig extra geheugencapaciteit toe aan je apparaat. Met de meegeleverde sd-adapter gebruik je de micro-sd-kaart ook in apparaten waar uitsluitend 'normale' sd-kaarten in passen.
De V30 Video Class Speed biedt de juiste specificaties voor 4K UHD-video-opnamen. Als je het kaartje in een Android-telefoon of -tablet gebruikt, is het dankzij de A1-support geschikt om apps snel direct vanaf de Micro SDXC te gebruiken.

Toepassingen
De Philips Micro SDXC 512GB geheugenkaart past in je action camera, drone, Android-smartphone en -tablet. Of je nu bergen beklimt, downhill gaat met je MTB of vliegt met een paraglider, al je belevenissen worden veilig vastgelegd.
De Philips micro SDXC-geheugenkaart is heel geschikt voor toepassingen die een hoge schrijfsnelheid vereisen, zoals 4K UHD video-opname. Hij leest files tot 100 MB/s en is ontwikkeld voor het realtime opnemen van hoogwaardige video zonder buffering. Dankzij de hoge lees- en schrijfsnelheid zet je bestanden van een paar gigabyte snel over naar je computer.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Micro SDXC UHS-I U3 512GB geheugenkaart + adapter is te koop bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. De consumentenadviesprijs voor de 512GB-versie is € 89,99; deze kaart is ook verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 256 GB (€ 44,99) en 128 GB (€ 19,99).

3D Philips Micro SDHC Card adapter Class 10 U3 V30 512gb 02