De iPhone 13 is uitgebracht in 2021, de Apple-introductieprijs lag destijds iets onder de 1000 euro. Gelukkig is het toestel tegenwoordig als refurbished exemplaar steeds beter verkrijgbaar. En dat is goed nieuws voor iedereen die flink wil besparen op de aanschafprijs van dit prachtige toestel.

iPhone 13 specificaties op een rij
De iPhone 13 beschikt over een nieuw A15 Bionic chip. Deze chip is niet alleen supersnel en krachtig, de chip gaat ook nog eens duurzaam om met de energie. Het toestel beschikt over een werkgeheugen van 4 GB, hierdoor kunnen er meer dan genoeg processen tegelijk worden afgehandeld.

Batterij springt er behoorlijk uit
De batterij van de iPhone 13 springt er behoorlijk uit. Apple geeft aan dat je dit toestel 20 uur kunt gebruiken voor het kijken van video’s en dat is ruim 2,5 uur langer dan zijn kleine broertje, de iPhone 12. Ten opzichte van de iPhone X scheelt dit zelfs 7 uur en dat is een enorm verschil. Dit verschil komt je goed uit wanneer je veel onderweg bent en wel een lange accuduur kunt gebruiken.

Compleet vernieuwd camerasysteem
De iPhone 13 heeft een compleet nieuw camerasysteem met een verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor heb je minder trillingen waardoor je video’s een stuk soepeler verlopen. Door de vernieuwde HDR4-technologie is het zelfs mogelijk om met minder licht, de meest prachtige foto’s te maken.

Refurbished is duurzaam
Refurbished is niet alleen stuk goedkoper dan een nieuw exemplaar, het bespaart het milieu ook nog eens een gloednieuw toestel. Vandaag de dag is het steeds belangrijker om ook aan het milieu te denken en duurzame keuzes te maken. Een groot voordeel van de refurbished toestellen is dat zij vaak een zeer lange garantie hebben, zo is dit vaak 2 of soms wel 3 jaar en dat is langer dan bij Apple! Zo heeft een refurbished iPhone 13 standaard 2 jaar garantie, ook op de accu van het toestel. Zo kan je zorgeloos van het toestel genieten.

Nog een oud toestel inruilen?
Ga je op zoek naar een nieuwe iPhone? Vergeet dan niet om je oude iPhone in te ruilen op het nieuwe toestel. Dit scheelt je direct een behoorlijk bedrag! En in veel gevallen zal het oude toestel anders in de keukenlade belanden, dat is natuurlijk zonde.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met fixje.nl

De iPhone 13 is nu refurbished verkrijgbaar