Logitech G en Playseat zijn een samenwerking aangegaan om een mooie race-ervaring te bieden met de racestoel Playseat Trophy-Logitech G Edition.

De Playseat Trophy-Logitech G Edition moet een complete raceoplossing voor de professionele en toekomstige raceliefhebbers bieden, aldus Logitech G en Playseat. Deze nieuwe Playseat met een revolutionair design is gemaakt van Actifit-materiaal en biedt lichtgewicht, comfortabele ergonomie, aanpassingsmogelijkheden en duurzaamheid die coureurs nodig hebben om optimaal te presteren. De Playseat Trophy-Logitech G Edition gaat prima samen met de nieuwe PRO racestuur en PRO pedalen, een mooie nieuwe race-setup van professionele kwaliteit, ontworpen door en voor professionele simracers. Het PRO racestuur heeft een nieuwe, high-performance Direct Drive motor samen met TRUEFORCE feedback-technologie om de meest precieze en pure verbinding met racen te leveren.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Playseat Trophy-Logitech G Edition zijn:

  • KRACHT & KWALITEIT - Het gepatenteerde en revolutionaire ontwerp heeft een nieuwe standaard gezet voor een uitstekende race-ervaring. Het frame is gemaakt van lichte koolstofstaal en is ontwikkeld om extreme stevigheid te bieden. Duurzame poedercoating, hoogwaardige staallegeringen, geanodiseerde aluminium onderdelen en het gebruik van PU-leer zorgen voor duurzaamheid voor thuis en professioneel gebruik. Deze game racestoel kan het volledige lijn Logitech G racestuur en pedaal ondersteunen, inclusief extra accessoires door het gebruik van add-ons.
  • ActiFit MATERIAAL - Met de Playseat Trophy-Logitech G Edition racestoel kan iedereen, ongeacht leeftijd of grootte, de spanning van het racen ervaren, net als in een echte racewagen. Deze stoel is ontwikkeld met Playseat's innovatieve ActiFit-materiaal dat zich comfortabel aan je lichaam aanpast voor de beste ondersteuning en waardoor je de volledige input van je Logitech G-stuurproducten kunt voelen. Het ActiFit-materiaal voert ook warmte af, zodat je lange stints kunt racen zonder oververhit te raken.
  • VOLLEDIG VERSTELBAAR - De Playseat Trophy-Logitech G Edition heeft een volledig verstelbare stoel, pedaalplaat en stuurplaat, voor ultieme flexibiliteit in de plaatsing van stuur en pedalen. De stoel kan naar voren of naar achteren kantelen en omhoog of omlaag bewegen om je de ideale rijpositie te geven voor elke racestijl, van single seater tot stock car. 
  • OPEN DESIGN - Het open cockpitontwerp maakt vrije beweging van de benen mogelijk voor gas, rem en koppeling voor optimale prestaties. De rugleuning kan afzonderlijk achterover leunen en biedt naar behoefte extra, volledig verstelbare lendensteun. De stoel heeft een ingebouwde optie om de zitting zachter of steviger te maken, afhankelijk van de voorkeur. 
  • VERSTELBARE PEDAALPLAAT - Een ander uniek kenmerk van de Playseat Trophy-Logitech G Edition is de voor- en achterwaartse beweging van de pedaalplaat. Dit is strategisch ontwikkeld om snel de nodige aanpassingen te kunnen doen voor meerdere coureurs. Om in alle omstandigheden een hoge stevigheid te bieden, kunnen deze aanpassingen volledig tolerantievrij met bouten worden vastgezet.
  • LICHT & MAKKELIJK OP TE BERGEN - Het koolstofstalen-frame van de Playseat Trophy-Logitech G Edition is sterk en uitzonderlijk licht. Met 17 kg is het een van de lichtste stoelen op de markt. Het ontwerp en het gewicht van de Trophy zijn ideaal om gemakkelijk op te bergen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid
De Playseat Trophy-Logitech G Edition is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 599,-. Bezoek voor meer informatie de website van Playseat.

Playseat Trophy Logitech G Edition