Evnia is de gaminglijn van Philips en hiervan verschijnt de nieuwe Philips Evnia 34M2C8600 monitor. Opvallende kenmerken zijn het gebogen scherm met QD OLED en de functie AmbiGlow.

Philips Evnia werd in oktober 2022 gelanceerd met als motto Reinvent the Rules. Op die manier probeert Evnia met haar producten een omgeving te creëren die voor iedereen toegankelijk is en zo ook met hun nieuwste product, de Philips Evnia 34M2C8600.

Philips Evnia 34M2C8600
Zoals al eerder te lezen was, wordt de Evnia-lijn van Philips met meerdere modellen uitgebreid zoals de Philips Evnia 34M2C7600MV. Nu is de Philips Evnia 34M2C8600 beschikbaar: “De nieuwe gamemonitor is ontworpen voor iedereen. Een van de kenmerken waarmee de monitor zich onderscheidt, is de Ambiglow-functie. Deze functie laat zien waar Evnia voor staat: innovatie, vriendelijkheid, openheid en een vleugje speelsheid", zegt Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead van Philips Monitors en IT-accessoires. “De Ambiglow-functie stelt gamers in staat om de sfeer of de ambiance van de kamer te bepalen. Hierdoor kan elke gamer zich comfortabel voelen en zijn of haar game-ervaring personaliseren.”
Naast Ambiglow beschikt de Philps Evnia 34M2C8600 over DisplayHDR TrueBlack 400 voor uitstekende schaduwdetails, levert het kristalheldere beelden met UltraWide QHD-resolutie (3440 x 1440) en zorgt de 0,1 ms voor een soepele game-ervaring. Verder is de nieuwe gebogen monitor voorzien van een usb-c-poort, KVM-schakelaar en een in hoogte verstelbaar standaard voor extra comfort.
Het meest opvallende kenmerk van de nieuwe monitor is QD OLED. Deze functie maakt prima kleuren en levendige beelden mogelijk door een samensmelting van twee technologieën: oled-panelen en quantum dot (QD)-technologie.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Evnia 34M2C8600 is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 1299,-. Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-reeks naar: https://www.evnia.philips

34M2C8600 TOP image