Parallels Desktop for Mac is recent geautoriseerd door Microsoft om Windows 11 Pro en Enterprise te laten draaien op Mac met Apple silicon. IT-beheerders kunnen hierdoor medewerkers Windows 11 op Arm laten draaien via het Parallels platform, met de zekerheid dat Microsoft het Parallels Platform heeft geautoriseerd.

Parallels is al meer dan tien jaar een heel belangrijke speler in het virtualiseren van Windows-apps en desktops voor toegang op de Mac. Kenniswerkers, gamers en iedereen die Windows willen gebruiken, krijgen hierdoor toegang tot het platform naar hun voorkeur. Klanten van Parallels vertegenwoordigen een breed scala aan ondernemingen, waaronder grote financiële instellingen, mediabedrijven en adviesbureaus. Al deze duizenden medewerkers gebruiken Parallels Desktop om Windows-applicaties op hun Mac te laten draaien. Alludo is het technologiebedrijf achter Parallels en voert ook bekende merken als CorelDRAW, MindManager en WinZip.

Parallels Desktop for Mac
De nieuwste versie van Parallels Desktop for Mac is geoptimaliseerd voor het meest recente Mac-portfolio met Apple silicon, inclusief MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini en Mac Studio. Hierdoor krijgen gebruikers meer keuze en flexibiliteit. Parallels Desktop-gebruikers kunnen Windows 11 met slechts één klik downloaden, installeren en configureren. Daarnaast zorgen de virtuele TPM-chip en de ingebouwde security-mogelijkheden van Apple silicon en Secure Boot, voor een hoog beveiligingsniveau op Windows 11 bij klanten. Parallels Desktop blijft zich ontwikkelen, zodat gebruikers productiever kunnen werken met een krachtig Windows-besturingssysteem op een Mac. Ga voor meer informatie over Parallels Desktop 18 voor Mac naar: www.parallels.com/desktop

Proefversie en beschikbaarheid
Standard, Pro en Business edities van Parallels Desktop 18 for Mac zijn ontworpen om een goede ervaring te bieden op Mac-computers met Intel-chips en chips uit de Apple M-serie. De oplossingen kunnen worden aangeschaft op parallels.com/desktop of bij geautoriseerde wederverkopers. Parallels Desktop abonnees krijgen bovendien gratis Parallels Access en Parallels Toolbox voor Mac en Windows erbij.
Veelgestelde vragen (FAQ) over het gebruik van Windows 11 met Parallels Desktop for Mac met Apple silicon zijn te vinden op: parallels.com/windows-11-arm-apple-m-series/
Ga voor meer informatie over Parallels, gratis proefversies of een abonnement naar: parallels.com

PD18 Arm