Inmiddels hebben vele duizenden HCC-leden gebruikgemaakt van de mooie aanbieding om de slimme stekker Woox R6113 en R6118 met energiemeter te kopen. In dit artikel vind je de digitale handleidingen van beide modellen.

In deze tijd van het besparen op energie, is een slimme stekker met energiemeter een uitkomst. Met de Woox R6113 en R6118 bedien je, waar je ook bent, je huishoudelijke apparaten op afstand via internet. Gebruik je mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te doen, de luchtreiniger aan de gang te krijgen of zelfs de boiler aan te zetten.

Het is allemaal gedaan met slechts een paar tikken in de intuïtieve Woox Home-app. De R6113 en R6118 zijn ook geschikt voor energiemonitoring: je ziet realtime het stroomverbruik van het apparaat dat is aangesloten op deze slimme stekker. Ook kun je het historische stroomverbruik van het aangesloten apparaat volgen in het geschiedenislogboek. Beide worden weergegeven in de WOOX Home-app.

Er zijn inmiddels meerder artikelen over deze slimme stekkers verschenen, zoals deze workshop energie meten = budget weten.

Digitale handleiding
Ben je op zoek naar een digitale handleiding van deze apparaten? Download dan de Woox R6113 R6118 handleiding.

Woox R6113 slimme stekker met energiemeter