Op kantoor of op je thuiswerkplek kun je soms urenlang achter elkaar zitten te werken. Dan is een zit-sta bureau als de Flexispot E7 een betere en gezonde keuze.

We hebben allemaal de voordelen van het thuiswerken ontdekt, maar aan de keukentafel werken hoort daar in ieder geval niet bij. Ook lang zitten achter een gewoon bureau kun je beter met mate doen, sterker nog uit dit onderzoek blijkt dat langer dan 4 uur per dag zitten niet goed voor je is. Vandaar dat Flexispot deze kerst stunt met leuke kortingen op hun zit-sta bureaus!
Neem bijvoorbeeld de Flexispot E7: dat is een veelzijdig zit-sta bureau dat je helemaal naar wens kunt samenstellen. Je kunt er staand aan werken, zodat je bijna ongemerkt iets aan je gezondheid doet, terwijl je ondertussen je projecten afrondt. Twee vliegen in één klap! (tekst gaat verder onder de afbeelding)

e7main2 2

Flexispot E7: voorbeeld van een mooi ontwerp
Een specialist in Nederland op het gebied van zit-sta bureaus is Flexispot. Ze hebben een indrukwekkend assortiment aan zit-sta bureaus, maar hebben ook alle andere benodigdheden voor een goede kantoorinrichting in huis. Flexispot heeft ook heel veel onderzoek gedaan naar zittend-staand werken en kunnen helpen bij de inrichting van een gezondere (thuis)werkplek.
Een van hun paradepaardjes is de Flexispot E7, standaard verstelbaar tussen de 58 en 123 cm. Mensen die langer zijn dan gemiddeld, kunnen voor een kleine meerprijs kiezen voor een uitvoering die tussen de 73 en 138 cm kan worden versteld. De samenstelling van de Flexispot E7 varieert van het onderstel, in grijs, wit of zwart tot het tafelblad, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. De maat van het tafelblad is ook variabel van 120 x 60 cm tot een uitermate riante 180 x 80 cm.
Alle accessoires, denk aan kabelgoten, wielen, monitorhouders, je kunt het zo gek niet bedenken of Flexispot kan het erbij leveren. Het gewicht dat de Flexispot E7 kan dragen is 125 kilo. Het in hoogte verstellen van het bureau gaat met een snelle 3,8 cm per seconde. Dat betekent dat het in 17 seconden van de laagste naar de hoogste stand is versteld. Je hoort daarbij geen enkel geluid. Een anti-collision-systeem zorgt ervoor dat de beweging automatisch stopt, als het bureau een obstakel tegenkomt.
Handig is dat je de Flexispot E7 op vier verschillende hoogtes kunt voorprogrammeren. Iedereen kan zo zijn of haar eigen voorkeuren instellen. Op die manier kan het zit-sta bureau zonder problemen door meerdere mensen worden gebruikt.
Zeven jaar garantie geeft het bedrijf op het frame, de motor en het mechaniek van de Flexispot E7 en vijf jaar op de bediening en de elektronica.

Nu met flinke kerstkorting
Deze kerst geeft Flexispot mooie kortingen, zie hier flinke kortingen, op de zit-sta bureaus, dus de kerstman hoeft dit jaar minder diep in zijn buidel te tasten. Zo is er 70 euro korting bij aanschaf van een E7 elektrisch zit sta bureau, en zelfs 100 euro korting op een EQ5 elektrisch zit sta bureau.
Bovendien heeft Flexispot tot 25 december een mooie loterij, waaraan je automatisch deelneemt bij aanschaf van een van hun producten. Ook inschrijven op de nieuwsbrief biedt kansen om te winnen. Bezoek de speciale actiepagina voor alle details.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Flexispot

E7w maple 800x800 1