De JBL Clip 4 en de JBL Go 3 zijn compact van formaat en makkelijk draagbaar en mede daardoor populair. JBL maakt bekend dat nu de duurzame varianten JBL Clip 4 Eco en JBL Go 3 Eco beschikbaar zijn, zodat je op een bewuste manier van dezelfde JBL Pro Sound-kwaliteit kunt genieten.

Tegenwoordig staat duurzaamheid gelukkig hoog in het vaandel bij veel bedrijven, en zo ook bij JBL. Op allerlei manieren is JBL namelijk bezig om de ecologische voetafdrukken van producten te verlagen. Van de JBL Clip 4 en de JBL Go 3 (opvolger van de JBL Go 2) zijn nu duurzame varianten beschikbaar: beide modellen zijn gemaakt met 90% PCR plastic (Post Consumer Recycled) en 100% gerecycled materiaal voor de stof om de luidspreker.

JBL Clip 4 Eco en JBL Go 3 Eco
JBL Go 3 Eco is een heel draagbare mini-speaker uit de JBL-lijn en speelt tot wel vijf uur op één laadbeurt, met mooi geluid waar je ook bent. Ga je langer de deur uit en wil je langere batterijduur? De JBL Clip 4 Eco houdt het zelfs 10 uur lang uit en heeft een sterk basgeluid voor zo’n compacte, draagbare speaker. Met de geïntegreerde clip kun je makkelijk overal je muziek meenemen door hem bijvoorbeeld aan je tas of fiets te hangen.

Kleuren JBL Go 3 Eco en JBL Clip 4 Eco
Vanwege het nieuwe milieuvriendelijke ontwerp is er aanzienlijk minder ‘nieuw plastic’ gebruikt tijdens de productie. Door dit proces wordt plastic afval niet alleen gerecycled, maar is de algehele ecologische voetafdruk van het product ook verlaagd. De modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Forest Green, Ocean Blue en Cloud White.

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Go 3 Eco en JBL Clip 4 Eco zijn verkrijgbaar in JBL's nieuwste milieuvriendelijke verpakking voor € 39,99 en € 59,99 op jbl.com

JBL Clip 4 Eco Blue slider