Het bedrijf EcoFlow introduceert drie nieuwe instapmodellen met de EcoFlow River 2, River 2 Max en River 2 Pro. Deze power stations moeten draagbare stroomvoorziening eenvoudiger en betaalbaarder maken.

EcoFlow is gespecialiseerd in schone energie-oplossingen en introduceert de River 2-serie. Deze betaalbare serie van drie instapmodellen van draagbare power stations onder de 1 kWh is ontworpen met het oog op een ultralange batterijduur. Daarnaast kan de energiegenerator in slechts 48 minuten tot 80% worden opgeladen. De apparaten bieden in hun categorie een heel voordelige stroomvoorziening en moeten een betrouwbare energiebron voor een mobiele levensstijl en noodstroomvoorziening thuis vormen.

EcoFlow River 2, River 2 Max en River 2 Pro
De drie modellen in de serie - River 2, River 2 Max en River 2 Pro - zijn uitgerust met geavanceerde LFP-batterijen. Door het gewicht van maximaal 7,8 kg is de draagbare stroomvoorziening gemakkelijk te verplaatsen. De prijzen voor de apparaten uit de River 2-serie beginnen bij € 299,- en hebben een levensduur die 6 keer langer is dan het industriegemiddelde. De River 2-serie biedt dus een nieuw niveau van waarde op lange termijn in de markt voor draagbare energie en garandeert de breedst mogelijke toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schone energie.
"De lancering van de River 2-serie benadrukt de inzet van EcoFlow voor zinvolle innovatie die echte problemen oplost," aldus EcoFlow CEO Bruce Wang. "Nu de economische en milieu vooruitzichten onzeker zijn, willen we schone, draagbare energie beschikbaar maken voor iedereen en overal. De River 2-serie van EcoFlow maakt dit mogelijk door praktische, flexibele en betaalbare energieoplossingen aan te bieden voor activiteiten buitens- in binnenshuis."

Draagbare stroomvoorziening voor alle gelegenheden
Dankzij de innovatieve X-Stream-technologie van EcoFlow laden de apparaten uit de River 2-serie gemiddeld 5 keer sneller op dan concurrenten. Het standaard River 2-model kan in slechts 60 minuten volledig worden opgeladen en de grootste power station River 2 Pro is zelfs volledig opgeladen in slechts 70 minuten. Hierdoor kunnen gebruikers dagtochtjes en samenkomsten plannen, zelfs wanneer deze last-minute zijn.
De River 2-serie kan ook worden opgeladen met zonne-energie, waardoor gebruikers hun levensstijl gemakkelijk groener kunnen maken met volledig gratis energie. Met een maximaal vermogen van 220 watt kunnen de apparaten uit de River 2-serie in 3 uur volledig worden opgeladen met behulp van draagbare EcoFlow-zonnepanelen.

Betrouwbare energievoorziening
Alle modellen van de River 2-serie zijn uitgerust met de nieuwste LiFePO4 (LFP)-batterijen met een lange levensduur. In vergelijking met het industriegemiddelde van 500 cycli is de batterijduur van de batterij van de River 2-serie 6 keer langer. Tijdens één batterijduur worden 3000 cycli uitgevoerd, wat betekent dat de batterij bijna 10 jaar lang één keer per dag kan worden gebruikt. LFP-batterijen leveren een veilig en betrouwbaar vermogen en zijn bestand tegen extremere temperaturen, waardoor de River 2-apparaten in ongunstige weersomstandigheden kunnen worden gebruikt. Daarnaast worden alle EcoFlow River 2-modellen geleverd met 5 jaar garantie en beschikt de River 2-series over een TÜV-Rheinland certificatie.

Zuinige energievoorziening
De modellen uit de River 2-serie kosten tot 34% minder dan de vorige serie. Dit weerspiegelt de inzet van EcoFlow om de toegang tot schone energieoplossingen te vergemakkelijken. De prijzen variëren van slechts € 299,- voor het standaard River 2 model tot € 799,- voor het 800Wh River 2 Pro- model. Deze serie biedt dus een instapoplossing tegen een betaalbare startprijs. Op lange termijn maken de hoge oplaadsnelheid en de ultralange levensduur van de apparaten uit deze serie regelmatige vervanging overbodig, waardoor de River 2 de voordeligste serie draagbare energiecentrales met een vermogen van minder dan 1 kWh op de markt is.

Prijs en beschikbaarheid
De EcoFlow River 2 (€ 299,-), River 2 Max (€ 599,-) en River 2 Pro (€ 799,-) zijn verkrijgbaar via de EcoFlow Store en Amazon.

Over EcoFlow
EcoFlow is een bedrijf dat draagbare power stations en oplossingen voor hernieuwbare energie aanbiedt. Sinds de oprichting in 2017 biedt EcoFlow producten in meer dan 100 markten aan via zijn draagbare energiegeneratoren en milieuvriendelijke accessoires. De missie van EcoFlow is om de manier waarop de wereld toegang heeft tot energie opnieuw uit te vinden door stille, lichtere en langer meegaande hernieuwbare batterijen te creëren. De producten van EcoFlow zijn nu verkrijgbaar in alle landen en regio's in Europa, ondersteund door een netwerk van meer dan 800 lokale retailers.

EcoFlow River 2 110W outdoor working 1