In PC-Active 327 vind je de drie-letter quiz van A t/m M. Wil je ook alvast de de quiz helemaal doen, dan kun je hier aan de slag met de vragen en antwoorden met betrekking tot de letters N-Z.

Het computerlandschap staat vol met drieletterwoorden. In verreweg de meeste gevallen gaat het om afkortingen en bestandsextensies. We hebben een compleet alfabet bijeen gesprokkeld en daarover mag jij je licht laten schijnen! In PC-Active 327 vind je de drie-letter quiz van A t/m M. Wil je alvast de de quiz helemaal doen, dan kun je hier aan de slag met de vragen en antwoorden met betrekking tot de letters N-Z. Dit tweede deel is nu alleen beschikbaar voor HCC-leden die hiervoor eerst moeten inloggen. Koop je PC-Active in de losse verkoop, dan zul je moeten wachten tot nummer 328 die op 20 januari 2023 verschijnt.

De rest van dit artikel is dus alleen beschikbaar voor HCC-leden die hiervoor dienen in te loggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterbovenkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!