Het is weer die tijd van het jaar. Het heeft wat weg van kerstmis en zo wordt het ook gebracht, maar helaas moet je hier zelf je cadeautje kopen. En dat cadeautje lijkt ieder jaar weer iets duurder te worden. Wat anders dan het Apple-event voor de lancering van de nieuwe IPhones kan hiermee bedoeld worden. Zeker interessant voor de zakelijke kant. Want op zakelijk vlak wil je goed kunnen presenteren. Dus is de IPhone 14 Pro Max zakelijk gezien wel interessant?

Ook dit jaar staat de Apple IPhone 14 Pro Max weer bol van de vernieuwingen en verbeteringen. Opvallend is de 48megapixel camera. Die voor verbluffend veel detail zorgt in de genomen foto’s. Nu zullen er velen zijn die zeggen dat er telefoons op de markt zijn met veel meer megapixels. Alleen nergens vind je zo een goede afstemming en integratie van hard en software, als bij Apple. Ook is er geen notch te vinden, maar een dynamische eiland. Het lijkt op een uitgerekte ovale band, bovenin het scherm. Hier komt de innovatie van Apple om de hoek. Deze zwarte band behuist de frontcamera, maar kan nog veel meer. Ook hier is duidelijk de dynamiek en afstemming tussen hard- en software terug te vinden. Het dynamische eiland laat muziek of Facetime-gesprakken naar voren komen of informatie als er Airpods worden aangekoppeld. Het is een geniale manier om van iets wat eigenlijk hinderlijk is, een positieve en innovatieve feature van te maken. Hier zullen een hoop mensen, zowel zakelijk van consument, blij van worden.

Echter is de vraag natuurlijk, wat heb je hier zakelijk gezien aan? Als je zakelijk gezien al werkt met het Apple-ecosysteem, dan is het een makkelijk keuze. Werk je met een Windows-systeem, dan kan de Apple IPhone 14 Pro Max alsnog een interessante keuze zijn. Al ligt een Android-systeem wel op de loer. Op zakelijk vlak wil je ongehinderd en ongestoord kunnen vertrouwen op een smartphone. En dat is precies de reden waarom een Apple iPhone 14 Pro een goede keuze zou zijn. De koppeling tussen Windows en Apple iOS hoeft tegenwoordig geen probleem meer te vormen. Zeker niet als er vanuit het bedrijf gewerkt wordt met een goede MDM (mobile device Management).

Dat Apple IPhones op zakelijk gebied veelal de voorkeur hebben, zal weinig mensen verbazen. Een prima restwaarde van een toestel, robuuste toestellen, veel updates op security-gebied en hoge mate van betrouwbaarheid zijn slechts enkele voorbeelden waarom ze de voorkeur hebben. Met een nieuw uitgekomen toestel is het voor de hand liggend om over te gaan op de nieuwe lijn. Al moet dit natuurlijk wel passen in het abonnementsplan en de duur van afschrijving van de telefoon. Met alle nieuwe verbeteringen, innovaties en vooruit strevende blik, is de Apple IPhone 14 Pro een uitstekende keuze voor de Pro!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met T-Mobile

iPhone 14 Pro Gold staand