Met het slanke en aanpasbare nieuwe uiterlijk, 40 mm audiodriver, afneembare boommicrofoon en Logitech’s geavanceerde Lightspeed 2.4GHz Wireless van de Logitech G Astro A30 Wireless Gaming Headset moeten gamers alles en overal in stijl en comfort kunnen spelen.

Logitech G is een merk van Logitech en heeft vandaag de nieuwe Logitech G Astro A30 Wireless Gaming Headset aangekondigd.

Logitech G Astro A30
De nieuwe A30 is een moderne headset voor de moderne gamer met zijn 40 mm audiodriver, afneembare boommicrofoon en Logitech’s geavanceerde Lightspeed 2.4GHz Wireless en bluetooth. De A30 is compatibel met de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, XB Series X|S, Nintendo Switch, PC, Mobiel, iOS en Android.
Naast de flexibiliteit om draadloos verbinding te maken met jouw game-apparaat naar keuze, kunnen gamers ook audio van meerdere apparaten tegelijk en onafhankelijk mixen en balanceren. Gamers kunnen spelen op hun PlayStation 5 via Lightspeed 2,4GHz Wireless, terwijl ze via bluetooth naar Spotify op hun telefoon luisteren, en hun Switch bij de hand hebben, aangesloten via 3,5mm aux voor een lange matchmaking wachtrij. Vervolgens kunnen ze vanaf de bank direct door naar hun pc-setup om de A30 probleemloos over te schakelen via Lightspeed 2.4GHz en via bluetooth verbinding maken met hun Steam Deck. Dankzij de nieuwe Logitech G mobiele applicatie kunnen gamers met een A30 hun game- en voice-audioprofielen optimaliseren voor een op maat gemaakte game-ervaring.

Design en batterijduur
Het strakke nieuwe ontwerp van de A30-headset wordt standaard geleverd in twee chique kleurstellingen: navy en wit. De toevoeging van draaibare, dempende memory foam vulling in de oorkussens en hoofdband, gecombineerd met de juiste klemkracht moet voor een fijn en gebalanceerd gevoel zorgen. De A30-headset is verder voorzien van zowel een geavanceerde afneembare boommicrofoon als een geïntegreerde microfoon. De A30 levert zorgvuldig gebalanceerde, high-fidelity audio met op maat gemaakte 40mm drivers voor een mooie audio-ervaring.
De A30 heeft een batterijduur van meer dan 27 uur, waardoor gameplay met lage latentie mogelijk is en je klaar bent voor geweldige speelsessies.

Speakertag en eigen ontwerp
Gamers kunnen hun gaming-esthetiek uitdrukken door te kiezen uit een bestaande collectie speakertag-ontwerpen. Daarnaast is het is ook mogelijk om je eigen ontwerp van de headset te creëren op de Astro-website.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G ASTRO A30 Wireless Gaming Headset zal naar verwachting beschikbaar zijn in oktober 2022 op astrogaming.com en andere bekende (r)etailers tegen een adviesprijs van € 249,-. De Logitech G mobile applicatie is beschikbaar op www.astrogaming.com/GMobile-App.

Logitech G Astro A30 gaming headset 1