De JBL Quantum 910 Wireless headset met headtracking is de nieuwste toevoeging aan de JBL Quantum-reeks. Deze JBL Quantum 910 Wireless volgt nauwkeurig de kleinste hoofdbewegingen en is speciaal bedoeld voor de gamers.

Met de JBL QuantumSPHERE 360, JBL QuantumSPATIAL 360 en geïntegreerde head tracking plaats je jezelf met de JBL Quantum 910 Wireless headset midden in de actie. Ingebouwde sensoren volgen namelijk nauwkeurig de kleinste hoofdbewegingen en zorgen zo voor precieze geluidsweergave om je als speler helemaal in de game onder te dompelen. Je hoort iedere voetstap en weet je precies waar vijanden zich bevinden, doordat je alle geluiden in 3D om je heen hoort, waardoor je de concurrentie net een stapje voor bent. De Next-gen 360-graden room emulation en JBL Quantum SURROUND zorgen voor een realistische ervaring van virtuele werelden, zodat je volledig in de game kunt opgaan.

Active noise cancelling
Door de active noise cancelling is er geen afleiding meer van buitenaf en kun je je mede dankzij de geluidskwaliteit van JBL concentreren op wat echt belangrijk is. Gebruik de flip-to-mute microfoon voor heldere spraakkwaliteit en til je multiplayer-games naar een hoger niveau. Deze headset is eenvoudig aan te sluiten op je computer, console of smartphone. De draadloze 2.4 GHz-verbinding met low latency en JBL QuantumSPHERE 360 zorgen dat je de concurrentie op de computer een stapje voor blijft. Geef je de voorkeur aan PlayStation of Nintendo Switch? Sluit je headset aan en waan jezelf midden in iedere game met JBL QuantumSPATIAL 360. De Bluetooth 5.2-connectiviteit en active noise cancelling zorgen onderweg ook voor een mooie game-ervaring, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen. Zorg dat je tijdens het gamen niet zonder stroom komt te zitten en laad de headset, met maximaal 39 uur(!) batterijduur, op met play en charge via de usb-oplaadkabel voor onbeperkte gamesessies.

Belangrijkste functies JBL Quantum 910 Wireless
• dual Spatial Audio: JBL QuantumSPHERE 360 en JBL QuantumSPATIAL 360 audio met geïntegreerde headtracking;
• ervaar de allerbeste ruimtelijke surround sound-oplossing op computer (JBL QuantumSPHERE 360 & Head Tracking), PlayStation (Head Tracking) via de usb-c draadloze verbinding
• draadloze 2,4GHz low latency en usb-c en usb type A-adapter meegeleverd in de doos
• 5.2 draadloze Bluetooth-verbinding & 3,5mm jack inbegrepen in de doos
• tot 39 uur batterijduur
• speel & laad op met de usb-oplaadkabel voor onbeperkte game sessies
• 50 mm HARMAN op maat gemaakte, gecertificeerde hi-res drivers
• Active Noise Cancelling-technologie voor gaming
• flip-up to-mute microfoon met echo- en ruisonderdrukking
• geschikt voor de JBL QuantumENGINE PC-software

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Quantum 910 Wireless headset met headtracking is vanaf half september verkrijgbaar op JBL.com voor € 249,-.

JBL Quantum 910 wireless headset gaming 1