De JBL Tune Flex in-ears zijn de eerste oordopjes voorzien met Sound Fit, waardoor je iedere dag luistert op een manier die jou het beste moet passen. Ook zijn ze voorzien van Active Noise Cancelling, zodat je minder last hebt van omgevingsgeluid.

De JBL Tune Flex zijn 's werelds eerste transformeerbare oordopjes die je open of gesloten kunt dragen. Zo kun je kiezen voor de traditionele open vorm, of voor één van de drie ‘slimme’ gesloten opties die vervelende
achtergrondgeluiden blokkeren, zodat je minimaal wordt afgeleid. Daarnaast zijn de oortjes (spat)waterdicht en kun je dankzij zes verschillende modi de Active Noise Cancelling (ruisonderdrukking) naar je persoonlijke smaak afstemmen voor een mooie geluids- en gesprekskwaliteit. Met volledig opgeladen oordopjes heb je tot 8 uur aan luisterplezier en daar kun je een extra 24 uur bij optellen dankzij het draadloze oplaaddoosje.

Vier microfoons en meerdere kleuren
De JBL Tune Flex bevat vier verschillende microfoons, waardoor ook bellen altijd een feestje is. Of je nu thuis bent, op pad, of op reis in het buitenland. Koppel de oortjes aan het apparaat waarmee je ze verbonden wilt hebben, installeer ze met de handsfree stembediening via Google Assistent en geniet van het beste geluid in tijden. Personaliseren tot je helemaal tevreden bent doe je met 'Sound Fit' via de JBL Headphones-app. De JBL Tune Flex is ontworpen om lang mee te gaan, maar is tegelijkertijd ook nog eens stijlvol. Je hebt de keuze uit de klassieke kleuren zwart, blauw of je kunt gaan voor de speciale JBL Tune Flex Ghost-editie, beschikbaar in het paars, zwart of wit.

Kenmerken in het kort
● JBL Pure Bass-geluid
● Actieve ruisonderdrukking (2-mic) met Smart Ambient
● 4 microfoons voor de allerbeste kwaliteit gesprekken
● Open of gesloten stand (3 afsluitende oordopjes inbegrepen)
● Tot wel 32 uur luisterplezier (8 uur via het oortje; 24 uur extra in het doosje met ANC uit)
● Supersnel laden
● IPX4 spatwaterdicht gecertificeerd
● JBL sound fit
● Handsfree stembediening met Google Assistent
● Aanpasbare touchbediening met volledige toegang via de JBL Headphones App

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Tune Flex-oordopjes worden geleverd in de nieuwste milieuvriendelijke verpakking van JBL en zijn vanaf augustus verkrijgbaar in het zwart op JBL.com voor € 99,99.

JBL Tune Flex White