Innovatieve powerstations moeten gebruikers minder afhankelijk maken van bestaande stroomvoorzieningen. Daarom komt EcoFlow nu met draagbare powerstations als milieuvriendelijke energieoplossing.

De draagbare powerstations van EcoFlow zijn een innovatieve en milieuvriendelijke energieoplossing. EcoFlow streeft ernaar om de manier waarop mensen toegang hebben tot stroom opnieuw uit te vinden door slimme, duurzame en krachtige energieopslagproducten te creëren. De producten bestaan uit geavanceerde oplossingen die schone, stille en duurzame energie leveren voor binnen en buiten.

Duurzaam en innovatief
De producten van EcoFlow stellen gebruikers in staat om grenzeloos en milieubewust te leven. De portable powerstations zijn accu-aangedreven generatoren, waardoor apparatuur opgeladen wordt en blijft zonder gebruik te maken van traditionele gasgeneratoren.
“Onze missie is het opnieuw uitvinden van de manier waarop de wereld toegang heeft tot energie. Je hoeft geen gebruik te maken van vervuilende generatoren om je apparatuur op te laden. Onze producten leveren schone en betrouwbare energie en kunnen draadloos gebruikt worden. Waardoor het zowel binnen als buiten gemakkelijk te gebruiken is.” aldus Ryan Xingat, Europe Regional Head EcoFlow.

Van kampeertrip tot stroomstoring
De EcoFlow-productlijnen bestaan uit de krachtige DELTA-serie en de flexibele RIVER-serie. Alle producten zijn ontworpen voor verschillende toepassingen en situaties. Of je nu aan klussen bent in de schuur, je een back-up achter de hand wilt hebben bij een noodsituatie of met de camper op pad bent, in alle gevallen bieden de producten een betrouwbaar vermogen.
Naast de powerstations biedt EcoFlow ook zonnepanelen - opvouwbaar en compact. Dit zorgt ervoor dat je niet langer afhankelijk hoeft te zijn van de bestaande stroomvoorzieningen, maar je zelf kunt regelen wanneer en hoe je de powerstations oplaadt.

Technologie
Alle producten beschikken over de volgende innovatieve kenmerken:
• De X-Boost-technologie zorgt ervoor dat je ook apparaten kunt opladen die een hoger nominaal vermogen hebben dan je draagbare laadstation;
• Met de X-Stream-technologie van EcoFlow zijn je producten binnen een uur van 0-80% opgeladen. Binnen 2 uur is het volledig opgeladen;
• Het EcoFlow Battery Management System verbetert prestaties, efficiëntie en levensduur van EcoFlow-producten.
Het beheer van de producten is eenvoudig te regelen via de EcoFlow-app. Zo heb je de status van al je producten bij de hand.

Beschikbaarheid en prijzen
Alle EcoFlow producten zijn verkrijgbaar via www.ecoflow.com en retailers als Coolblue, CameraNU.nl en Kamera Express. Dit zijn de prijzen:
Delta
Pro: € 3.799,-
Max: € 1.799,-
Delta: € 1.399,-
Mini: € 1.099,-

River
Pro: € 749,-
Max: € 649,-
River: € 399,-
Mini: € 329,-

Ecoflow powerstation producten