Samsung kondigt de Galaxy A53 5G en Galaxy A33 5G aan met een nieuwe processor, flinke batterijduur, snelle 5G-verbinding en tot vier generaties Android OS-upgrades en tot vijf jaar beveiligingsupdates.

De Samsung Galaxy A53 5G en Galaxy A33 5G beschikken verder over de kenmerkende Galaxy AI-camera, een groot en vloeiend scherm, top notch beveiliging en een duurzaam en slank ontwerp. Lees hier meer over de nieuwe Samsung Galaxy A53 5G en Galaxy A33 5G.

Stijlvol en duurzaam ontwerp
De nieuwe Galaxy A-serie heeft een stijlvol, duurzaam ontwerp en een slanke rand. Het Ambient Edge-ontwerp zorgt ervoor dat de camera naadloos opgaat in de smartphonebehuizing. De Galaxy A53 5G en Galaxy A33 5G zijn uitgerust met stevig Corning Gorilla Glass 5 en IP67 water- en stofbestendigheid. Met Galaxy for the Planet zet Samsung zich op verschillende manieren met concrete milieuacties in voor onze planeet. In het kader van duurzaamheid heeft de Galaxy A-serie geen stekker van de oplader meer in de doos, om hem kleiner te maken. De verpakking zelf is gemaakt van duurzaam geproduceerd papier. Voor de knoppen aan de zijkant en simkaarthouders van de toestellen zijn gerecyclede post-consumer materialen (PCM) gebruikt

Scherm en batterijduur
Het grote 6,5inch Super AMOLED-scherm van de Galaxy A53 5G met een refresh rate van 120 Hz zorgt voor helder beeld en maakt scrollen veel gemakkelijker, want hij laat je continu beeld zien tijdens het scrollen. De Galaxy A33 5G heeft een 6,4inch Super AMOLED-scherm met een refresh rate van 90 Hz. De nieuwe Galaxy A-serie is uitgerust met een batterijduur van meer dan een dag en 25 W Super Fast Charging , zodat je nog langer kunt kijken, streamen en browsen.

Camera's
Het quad-camerasysteem van de Galaxy A53 5G heeft een 64 MP OIS-camera met VDIS-technologie die scherpe en stabiele opnamen maakt. Met de 32MP camera aan de voorkant heb je de mooie selfies en hoge kwaliteit video-oproepen binnen handbereik, aldus Samsung. Dankzij de nieuwe 5nm-processor zorgt de innovatieve AI-gedreven camera van de Galaxy A-serie ervoor dat elk beeld er goed uitziet, ook bij weinig licht. De verbeterde nachtmodus maakt automatisch maximaal 12 afbeeldingen tegelijk. Zo zien ook je nachtopnames er helder uit, met minder ruis. En wil je video’s maken in een omgeving met weinig licht? De framerate van de Galaxy A-serie past zich automatisch aan.
De verbeterde portretmodus legt diepte en onderwerpcontouren nauwkeuriger vast dankzij de dubbele camera's en krachtige AI. Met de Fun-modus voeg je makkelijk speelse filters en effecten aan je opnamen toe. Met Photo Remaster blaas je je oude foto’s van lage kwaliteit nieuw leven in. De Object Eraser verwijdert vervelende photobombs op de achtergrond.

Software
De toestellen zijn uitgerust met Android 11 en beide smartphones garanderen tot vier generaties One UI- en Android OS-upgrades en tot vijf jaar beveiligingsupdates. Het Galaxy-ecosysteem
Samsung Knox op de nieuwe Galaxy A-serie zorgt ervoor dat je persoonlijke gegevens beschermd zijn. Bij het opslaan van privéfoto's, notities en apps biedt Secure Folder een gecodeerde, digitale kluis, die alleen toegankelijk is voor jou. Met Private Share bepaal jij wie toegang heeft tot je bestanden en voor hoe lang.

Beschikbaarheid en adviesprijzen
De Galaxy A53 5G is in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue en Awesome Peach vanaf 1 april verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van € 449,- (6+128 GB) of € 509,- (8+256 GB). De Galaxy A33 5G is in Awesome Black, Awesome Blue en Awesome Peach vanaf 22 april verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 369,- (6+128 GB). Als je een (pre-)order plaatst voor de Galaxy A53 5G, dan krijg je Galaxy Buds Live cadeau.

De nieuwe kleuren Awesome Black, Awesome Blue, Awesome Peach en een Onyx-kleur van de Galaxy Buds2 en Buds Live worden in april gelanceerd, als aanvulling op het stijlvolle ontwerp van de Galaxy A-serie.

NLPXXX A33 53 KV A4 Def01db2