De streaming service Viaplay is vanaf 1 maart 2022 beschikbaar in Nederland met een mooi aanbod aanbod aan premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series. Hun aanbieding is een abonnement van 99 euro voor één jaar en kan t/m 28 februari 2022 direct bij Viaplay worden afgesloten.

Qua streaming services zijn er volop mogelijkheden met Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus+, Videoland etc. Nieuw is Viaplay die o.a. de uitzendrechten in ons land heeft van Formule 1. Lees hier wat ze allemaal bieden en wil je gebruikmaken van het introductie-abonnement van 99 euro voor één jaar, dan kun je je t/m 28 februari 2022 hier aanmelden

Formule 1

Viaplay en Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen bundelen hun krachten: de samenwerking tussen de streaming service en de kersverse wereldkampioen geeft de kijker de aankomende jaren een uniek kijkje in het leven van Verstappen. De fans kunnen genieten van de strijd op de Formule 1- circuits en zien hoe de Nederlander omgaat met de druk in en buiten de paddock. Het fascinerende leven van de pure racer en de mens Max Verstappen komt hierdoor dichterbij dan ooit. 

Voetbal, darts en meer sporten

Viaplay beschikt over een ruim en divers aanbod aan sports zoals Formule 1 met nationale held Max Verstappen en PDC Darts met drievoudig Wereldkampioen Michael van Gerwen. Maar ook de Matchroom snooker- en pool- evenementen en alle KSW mixed martial arts-toernooien zijn te zien via de streamingsdienst. Voetballiefhebbers worden op hun wenken bediend met Bundesliga-voetbal, vrouwenvoetbal uit de Italiaanse A-serie en de Zweedse Damallsvenskan. Vanaf augustus 2022 wordt dit rijtje aangevuld met Premier League voetbal.

Dragons’ Den

Met het creëren van lokale content als belangrijk speerpunt, wordt Dragons’ Den de eerste Nederlandse productie van Viaplay. Het wereldberoemde programma waarin ondernemers de kans krijgen om hun bedrijfsideeën te pitchen aan een panel van gerenommeerde investeerders, is vanaf het voorjaar van 2022 exclusief te zien bij Viaplay.

Viaplay Originals

Onder de naam Viaplay Originals zullen meer dan dertig originele producties beschikbaar zijn, waaronder 'Love Me', 'The Box', 'Honour', 'Threesome' en de winnaar van de Canneseries 2020 'Partisan'. Viaplay is de grootste Scandinavische producent van dramaseries en heeft meer dan 60 premières gepland voor 2022.