Bij Amazon Prime Video kun je ook in de maand februari weer nieuwe films, series en seizoenen van series zien. Hier vind je de hoogtepunten van februari, waaronder Alles op tafel en Reacher.

Elke maand publiceren wij de hoogtepunten wat diverse streamingbedrijven zoals Netflix en Amazon bieden. Hier vind je de hoogtepunten alvast van Amazon Prime Video voor de maand februari 2022.  

 

Alles op Tafel
1 februari 2022

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk? Alles op Tafel is een remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. Het Nederlandse scenario is bewerkt door Frank Houtappels. 
Geregisseerd door Will Koopman
Met in de hoofdrol Linda de Mol, Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge

 

Time is Up
4 februari 2022

 

Vivien en Roy zijn twee tieners die sterk twee verschillende persoonlijkheden lijken te hebben. Vivien is een getalenteerde studente met een passie voor natuurkunde die graag een plaats wil bemachtigen op een prestigieuze Amerikaanse universiteit. Ze leeft haar leven als een wiskundige formule en dit drijft haar ertoe haar eigen geluk te zien als iets dat moet worden uitgesteld tot in de toekomst. Roy is een jongeman met problemen, gekweld door een jeugdtrauma dat hem onophoudelijk lijkt te achtervolgen, waardoor zijn dromen voortdurend in rook opgaan. Maar zelfs exacte wetenschappen hebben hun variabelen en zoals altijd slaagt het leven erin om gebeurtenissen op verrassende en onverwachte manieren met elkaar te verweven.
Geregisseerd door Elisa Amoruso
Met in de hoofdrol Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Sebastiano Pigazzi, Bonnie Baddoo, Emma Lo Bianco, Giampiero Judica, Roberto Davide, Nikolay Moss en Linda Zampaglione 

Phat Tuesdays
4 februari 2022

 
 

Phat Tuesdays  vertelt het ongelofelijke verhaal van hoe Guy Torry bergen verzet heeft om een volledig zwarte comedy avond te lanceren in The Comedy Store. Wat begon als een experiment in Los Angeles veranderde in een niet te missen, hilarische ervaring, die zwarte stemmen de kans gaf om op het podium te staan.

Met een aantal van de meest bekende persoonlijkheden van vandaag, waaronder Anthony Anderson, Tichina Arnold, Nick Cannon, Dave Chappelle, Snoop Dogg, Cedric the Entertainer, Tiffany Haddish, Steve Harvey, Lil Rel Howery, Regina King, Jo Koy, Luenell, Flame Monroe, Jay Pharoah, Craig Robinson, JB Smoove, Chris Tucker, Kym Whitley, en nog veel meer. 

 

Reacher
4 februari 2022

 

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

Met in de hoofdrol Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins, Bruce McGill

 

The Hating Game
10 februari 2022

 

Lucy is vastbesloten professioneel succes te boeken zonder haar ethiek op het spel te zetten. Ze begint aan een meedogenloos één-tegen-één spel tegen haar koelbloedige aartsvijand Joshua, een rivaliteit die wordt gecompliceerd door haar groeiende aantrekkingskracht voor hem.

Geregisseerd door Peter Hutchings
Met in de hoofdrol Lucy Hale, Austin Stowell en Damon Daunno

 

I Want You Back
11 februari 2022

 
 

Peter en Emma zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: ze werden beiden onverwacht in hetzelfde weekend gedumpt door hun partners, Anne en Noah. Zoals het gezegde luidt, "misery loves company," maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe liefdes, Anne met Logan en Noah met Ginny.  
Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen. 

Geregisseerd door Jason Orley
Geschreven door Isaac Aptaker & Elizabeth Berger
Met in de hoofdrollen Charlie Day, Jenny Slate, Scott Eastwood, Manny Jacinto, Clark Backo, Gina Rodriguez, Mason Gooding, Dylan Gelula, Jami Gertz, Isabel May en Luke David Blumm

 

The Marvelous Mrs. Maisel S4
18 februari 2022

 

Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak - en de plaatsen die het haar brengt - creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen. Het scherpe, compromisloze en hilarische nieuwe seizoen bevat gastoptredens van Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters en Jason Alexander.  

Geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Amy Sherman-Palladino en Daniel Palladino
Met in de hoofdrol Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Alex Borstein, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron en Luke Kirby

 

Shatner In Space
25 februari 2022

 

De special van één uur gaat in op de gebeurtenissen voor, tijdens en na Shatners levens veranderende vlucht - die hem de oudste persoon maakte die ooit naar de kosmos reisde - en de groeiende vriendschap tussen het Star Trek-icoon en Blue Origin-oprichter Jeff Bezos, wiens dromen over ruimtereizen, zoals velen, geïnspireerd werden door de originele Star Trek-serie. Shatner in Space wordt geproduceerd door Amazon Studios, Blue Origin, Film 45, Jason Ehrlich Productions, en Bright Spot Content.