Philips Hue introduceert voor buiten de nieuwe wandverlichting Inara met filamentlamp in vintage-stijl en de nieuwe outdoor sokkellamp Calla in roestvrij staal. Ook komen er in dit kwartaal nieuwe effecten, onder andere Candle en Fireplace.

Signify, het bedrijf achter Philips Hue, onthult een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten en -functies van Philips Hue om de perfecte sfeer te creëren, zowel binnen als buiten uw huis. De nieuwe Philips Hue Inara-wandlantaarn, de Calla-sokkellamp in roestvrij staal en twee nieuwe effecten in de Philips Hue-app zijn er voor elke gelegenheid, of u nu gezellig met vrienden op het terras zit of tijdens een romantische avond in de zetel.

Philips Hue Inara-wandlamp voor elegante buitenverlichting
De nieuwe Philips Hue Inara-wandlamp brengt de decoratieve schoonheid van de filamentlamp van binnen naar buiten. De zwarte lantaarn in vintage-stijl bevat alle slimme functies van Philips Hue met een traditionele uitstraling. Het dimbare warmwitte licht van de Inara zorgt voor elegantie en een intieme sfeer op het terras of de veranda wanneer je gasten verwelkomt en de juiste stemming creëert voor een gezellig samenzijn buitenshuis.

Philips Hue Calla-sokkellamp
Het assortiment voor buitenshuis wordt verder uitgebreid met de Philips Hue Calla-sokkellamp in roestvrij staal, ideaal om je tuinpad te verlichten. Het witte en gekleurde licht zorgt voor een uitnodigende en sfeervolle toegang tot je huis. Met een hoogte van iets meer dan 25 centimeter kan de Calla gemakkelijk in de tuin worden verspreid, tussen bloemen of tussen planten en bomen om een persoonlijke sfeer te creëren. De Calla padverlichting is voorzien van laagspanningstechnologie, die eenvoudig is te installeren en uit te breiden. Sluit de lamp met de meegeleverde verlengkabel gewoon aan op uw bestaande Philips Hue- laagspanningsinstallatie.

Philips Hue slimme lampen voor buiten
De Philips Hue slimme lampen voor buiten worden geleverd met alle voordelen van het Philips Hue-systeem en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De lampen zijn dimbaar om een perfecte sfeer te creëren en kunnen worden bediend via de Philips Hue-app, afstandsbediening, spraak of outdoor bewegingssensor. Sluit de slimme buitenverlichting aan op de Philips Hue Bridge en profiteer van slimme automatiseringen: stel de verlichting zo in dat ze aangaat wanneer je in de buurt bent of automatiseer de verlichting om je aanwezigheid te simuleren wanneer je weg bent.

Nieuwe effecten in Philips Hue-app
In het eerste kwartaal van 2022 worden nieuwe effecten toegevoegd aan de Philips Hue-app. De eerste effecten zijn Candle en Fireplace, die het zachte gloeien van natuurlijk kaarslicht of een gezellige open haard nabootsen om de juiste sfeer te creëren voor een romantisch etentje of een ontspannen avond in de zetel. Voor een intensere ervaring kun je ze gebruiken met de Philips Hue gradient lightstrip, gradient light tube en gradient Signe tafel- of vloerlamp.
"Bij Philips Hue bieden we de meest geavanceerde en gepersonaliseerde slimme verlichtingservaring thuis, zowel binnen als buiten. We blijven nieuwe aangename functies ontwikkelen voor de Philips Hue-app, van meeslepende ervaringen in je hele kamer tot de nieuwe Candle- en Fireplace-effecten die onze gebruikers helpen een buitengewone sfeer te creëren met specifieke lampen," aldus Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue bij Signify.

Omdat Philips Hue voortdurend innoveert, hebben de nieuwe generaties lampen verbeterde hardwaremogelijkheden in vergelijking met eerdere generaties. De Candle- en Fireplace-effecten maken gebruik van deze verbeterde mogelijkheden en werken op alle Philips Hue-lampen die zowel Zigbee- als Bluetooth-compatibel zijn. Zodra de effecten beschikbaar zijn in de Hue-app, kun je nagaan of jouw lamp compatibel is.

Prijs en beschikbaarheid
Beide lampen zijn beschikbaar vanaf 8 februari 2022. De Philips Hue Inara Filament wandlamp zwart heeft een adviesprijs van € 99,99, de Philips Hue Calla sokkellamp in roestvrij staal een adviesprijs van € 139,99.

Philips Hue Calla