Electronic Arts heeft een nieuwe gratis update uitgebracht voor het mobiele spel EA SPORTS FIFA Mobile, met onder andere live audiocommentaar van commentatoren. Lees hier alle verbeteringen van de gameplay, beeld en geluid.

Electronic Arts komt met een grote update voor FIFA Mobile, dat voor het eerst in 2016 uitkwam. Deze moet zorgen voor een betere ervaring voor gamers en voetbalfans over de hele wereld.

Beeldkwaliteit
Door de verbeterde beeldkwaliteit van FIFA Mobile krijgen spelers tijdens een wedstrijd meer details op het scherm te zien. Spelers met de nieuwste smartphones kunnen hun instellingen aanpassen om het spel op 60 fps te ervaren, waardoor de game vloeiender aanvoelt en beter reageert. Op de afbeelding hieronder zie je de vereisten voor 60 fps. De nieuwe update introduceert extra instellingen voor spelers om de visuele ervaring in het spel aan te passen, wat voor compatibiliteit zorgt op vele soorten apparaten zodat spelers wereldwijd kunnen blijven genieten van FIFA Mobile.

Vereisten 60 FPS

Nieuwe camera-opties
Verder beschikt de nieuwe update over de optie om tijdens een wedstrijd in real-time te wisselen tussen vier camerastandpunten. Daarnaast zijn er nieuwe camera-opties beschikbaar voor doeltrappen, vrije trappen, hoekschoppen, strafschoppen en herhalingen voor een betere kijkerservaring.

Live audiocommentaar
Volgens Electronic Arts was het meest verzochte kenmerk vanuit de spelers om live audiocommentaar van commentatoren van over de hele wereld te introduceren. Dit is nu verwerkt in de nieuwste update. Het commentaar is beschikbaar in 11 talen: Engels, Spaans, LATAM Spaans, Braziliaans-Portugees, Russisch, Italiaans, Duits, Nederlands, Arabisch, Mandarijn en Japans. Bovendien zorgt de nieuwe update ervoor dat tijdens wedstrijden de gebruikers nieuw thuisgezang, omroepers en kreten van de spelers op het veld kunnen horen.

Gameplay
Gameplay-upgrades en toevoegingen in de nieuwe FIFA Mobile-update geven spelers meer teammanagement en spelerbesturing tijdens real-time 11v11-wedstrijden, en Quality Of Life-verbeteringen in het speltype Versus-aanval. Met nieuwe teammanagementopties kunnen spelers de volledige controle krijgen over wissels, posities in de wedstrijd en dode spelmoment-nemers waardoor ze meer controle hebben over het lot van hun team. Nieuwe kenmerken zoals conditie en skillmoves voegen een nieuwe laag realisme toe aan de gameplay-ervaring van FIFA Mobile, waarin spelers hun team in de gaten moeten houden en tijdens de wedstrijd de juiste acties moeten ondernemen om als beste uit de strijd te komen.

Beschikbaarheid
De EA SPORTS FIFA Mobile-app en de nieuwste update is nu gratis beschikbaar in de App Store en op Google Play.