Een pakkende en makkelijk te onthouden domeinnaam is geld waard, dat blijkt wel uit de veiling van een aantal Nederlandse en internationale domeinnamen. Benieuwd naar het hoogste bod voor fietsen.nl en WoningTeHuur.nl?

Het liefst wil elke website een simpele en makkelijk te onthouden domeinnaam. Een pakkende domeinnaam zorgt ervoor dat het goed bij de mensen blijft hangen.
Momenteel is er een veiling op online platform Troostwijk Auctions die bestaat uit een groot aantal Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen die meteen opvallen. Je kunt onder meer bieden op fietsen.nl, ParkerenAmsterdam.nl, Vastgoedontwikkeling.nl, Camper.be, Partijen.nl, WoningTehuur.nl en Bouwmachines.eu.
De veilingmeester meldt dat er al veel belangstelling is getoond in de domeinnamen. Bovendien is deze veiling van domeinnamen slechts de eerste in de rij, er volgen binnenkort nog meer domeinnaamveilingen bij Troostwijk Auctions.

Populairste domeinnamen
Het domeinnaam met het hoogste bod is op dit moment Fietsen.nl. Het hoogste bod is maar liefst € 50.000,-. Op de tweede plek komt vastgoedadvies.nl met een bod van € 1.500,- en als derde komt Verhuurder.nl met een bod van € 1.000,-.

Over de veiling
De online veiling op troostwijkauctions.com van de Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen is op dit moment geopend voor biedingen. Op 9 februari 2022 sluit de online veiling om 14:00 uur.