Sinds vandaag is de draagbare luidspreker Huawei Sound Joy te koop. Deze compacte stijlvolle luidspreker is ontwikkeld met audiomerk Devialet, heeft een aantal slimme functies en ook een flinke batterij voor 26 uur lang muziekplezier.

Huawei heeft vandaag de Sound Joy aangekondigd, zijn eerste draagbare luidspreker die mede met Devialet is ontwikkeld. Het is een compacte, stijlvolle en draagbare luidspreker ontworpen voor dagelijks gebruik. Het nieuwe ontwerp van geweven stof biedt zelfs stof-en waterbestendigheid met IP67-classificatie en een antislip-oppervlak, waardoor het sterk en duurzaam is. Bovendien heeft de ingebouwde batterij een grote capaciteit die tot 26 uur afspeeltijd ondersteunt en ondersteuning biedt voor snel opladen.

Gezamenlijk Huawei-Devialet ontwerp
De Huawei Sound Joy is ontwikkeld door Huawei en audiomerk Devialet. Zo wordt er gebruikgemaakt van de Devialet SAM-technologie voor betere audio met minimale vervormingen. De iconische Push-Push passieve radiator bevat twee membramen die rug aan rug zijn geplaatst om geluidsgolven te compenseren voor helder en vervormingsvrij geluid, ook bij hoge volumes. De Huawei Sound Joy maakt ook gebruik van een 2-weg luidsprekersysteem voor luide hoge frequenties en diepe bas bij een hoog volume. Het bevat een tweeter en een luidsprekereenheid speciaal voor midden- en lage tonen en gecombineerd produceren ze een helder geluid.
Met een hoogte van 202 mm, een diameter van 73 mm en een gewicht van 680 gram is de Huawei Sound Joy gemakkelijk mee te nemen.

Uitstekende batterijduur en snel opladen
De 8800 mAh grote batterij biedt de Huawei Sound Joy een lange batterijduur van maximaal 26 uur op 1 volledige lading. Als de batterij bijna leeg is, kan de Huawei Sound Joy snel en veilig worden opgeladen dankzij het snelladen van 40W. Met slechts 10 minuten opladen kan de speaker weer een uur spelen; wil je hem volledig opladen, dan heb je slechts 3 uur nodig.

Speel slimmer met de Huawei Sound Joy
De Huawei Sound Joy heeft een verzameling slimme functies, zoals de Shake Stereo Link Up-functie: voor stereogeluid schud je simpelweg de Huawei Sound Joy om ze automatisch te koppelen met een tweede Sound Joy. Dankzij One-Touch Transfer schakel je moeiteloos over naar een ander nummer door met je telefoon op de Huawei Sound Joy te tikken.Door op de Voice Assistant-knop te drukken, kunnen gebruikers verzoeken naar de stemassistant op hun smartphone of tablet sturen, zelfs als het geen Huawei-apparaat is, waardoor de Huawei Sound Joy een slimme assistent wordt.
De manier waarop gebruikers het afspeel- en geluidsvolume kunnen regelen, is ook slimmer gemaakt. Zo kun je met je Huawei Watch via de Huawei Watch Control-functie van de Huawei Sound Joy eenvoudig nummers op je pols pauzeren of overslaan en het volume aanpassen. Met de Automatic Discovery-functie kunnen gebruikers eenvoudig een smartphone of laptop/tablet in de buurt verbinden met de Huawei Sound Joy: het heeft geen kabels of extra instellingen op apparaten nodig, waardoor de Huawei Sound Joy een mooie externe luidspreker is op voor op kantoor, thuis of op andere locaties. De luidspreker wordt geleverd met een meerkleurige ring voor leuke lichteffecten.

Prijs en beschikbaarheid
De Huawei Sound Joy is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 129,99 in de kleuren zwart en spruce green.

HUAWEI Sound Joy Black 1