Superhelden en games zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en Warner Bros. Games en DC kondigen aan dat Wonder Woman in een nieuwe videogame verschijnt. Deze singleplayer open-wereld actiegame speelt zich af in het DC Universum en laat spelers in de rol kruipen van Diana van Themyscira.

Warner Bros. Games en DC kondigden een nieuwe third person, open-world action-adventure videogame aan met de geliefde, iconische DC Superheld, Wonder Woman. Het spel zal in deze singleplayer open-wereld actiegame een origineel verhaal introduceren dat zich afspeelt in het DC Universum en laat spelers in de rol kruipen van Diana van Themyscira in de strijd om haar Amazone-familie en de mensen van de moderne wereld te verenigen. Dankzij het Nemesis-systeem kunnen gamers een diepe band smeden met zowel vijanden als bondgenoten, terwijl ze zich ontwikkelen van heldhaftige strijder tot beproefd leider. Deze Wonder Woman game wordt ontwikkeld door Monolith Productions, makers van het veelgeprezen Middle-earth: Shadow of Mordor en het vervolg Middle-earth: Shadow of War. Kijk hier voor de trailer van de Wonder Woman game.

"Wonder Woman is een van de meest iconische DC Superhelden aller tijden, die al meer dan 80 jaar staat voor waarheid, gerechtigheid en gelijkheid, en we zijn er trots op dat we een spannend nieuw gaming hoofdstuk creëren in de nalatenschap van dit legendarische personage," zegt David Haddad, President, Warner Bros. Games. "Het getalenteerde team van Monolith Productions bouwt voort op hun sterke punten om spelers een Wonder Woman game te brengen die anders is dan alles wat ze ooit hebben meegemaakt."
"Bij Monolith Productions geloven we in de kracht van speler-gedreven storytelling om mensen te verenigen. De verhalen die onze spelers delen inspireren ons elke dag, en we zijn vereerd om spelers mee te nemen op een unieke persoonlijke reis, gedreven door de waarden belichaamd in Wonder Woman," zegt David Hewitt, Vice President, Studio Head, Monolith Productions. "Het Nemesis System legde de lat voor speler-gedreven storytelling hoger en we zijn enthousiast om het open-wereld genre vooruit te duwen, door cutting-edge actie te combineren met inventieve verhaallijnen om een Wonder Woman game te creëren die iedereen zal willen spelen."