In samenwerking met Samsung en Fotolab Kiekie organiseert National Geographic Nederland een fotowedstrijd voor de mooiste foto’s omtrent het thema Interacting with Nature.

Niels Brouwer

National Geographic Nederland, Samsung en Fotolab Kiekie organiseren een fotowedstrijd waarbij een mooie prijs valt te verdienen. Het thema van de wedstrijd is Interacting with Nature. Geïnteresseerde fotografen kunnen hun zelfgemaakte natuurfoto’s tot 31 januari 2022 insturen via https://www.fotolabkiekie.com/actie/. De jury bestaat uit Robbert Vermeu (hoofdredacteur National Geographic Nederland), Marsel van Oosten (fotograaf van Fotolab Kiekie) en Jae Shin van Samsung Art Store. De Art Store beschikt over kunstwerken uit wereldwijde collecties.

Prijs fotowedstrijd
Uiteindelijk worden de beste tien foto’s gekozen en beoordeeld. De winnende beelden worden geplaatst in het Nederlandse National Geographic Magazine en in Kiekie Tabloid. Verder maken de tien overgebleven winnaars kans om een halfjaar lang onderdeel te zijn van de Art Store op de Samsungs The Frame TV. Zodoende hangen de foto’s van de winnaar straks in duizenden woonkamers. De winnaar met de beste foto wint als hoofdprijs een Samsung The Frame 4K QLED 55” TV t.w.v. € 1399,-

The Frame
The Frame is een televisie van Samsung die toegang geeft tot een kunstcollectie van meer dan 1500 kunstwerken uit 42 verschillende landen. Het design is eenvoudig te personaliseren en kan als kunstwerk worden gebruikt wanneer het in de Art Mode staat. De Lifestyle TV heeft een 4K QLED-beeldkwaliteit en 100% kleurvolume dankzij de Quantum Dot Technologie. Hierdoor komen de kleuren en beelden realistischer over. De TV is maar 25 mm dun.